Una dona de 40 anys ha estat detinguda a Múrcia després de simular el seu segrest amb la finalitat de perjudicar la nova relació sentimental del seu exmarit. L’arrestada va acudir a la Policia Nacional per denunciar que dues persones desconegudes l’havien raptat al carrer, i que estava convençuda que la nova nòvia de la seva exparella havia estat l’encarregada d’orquestrar el segrest.

Segrestada al mig del carrer

La dona va acudir a la comissaria de la Policia Nacional de Múrcia per interposar una denúncia per segrest. Segons el seu relat, dues persones desconegudes la van seguir amb el cotxe mentre tornava al seu domicili. En arribar, va deixar el seu vehicle aparcat al carrer i va ser en aquell moment que els dos homes la van agarrar del coll, li van ficar una bossa pel cap i la van pujar per la força en un altre cotxe per portar-la a un lloc que no va poder identificar.

A més del segrest, també va denunciar que aquestes persones la van amenaçar de mort i la van colpejar en repetides ocasions abans de deixar-la tancada en una habitació durant diverses hores. En aquest punt el seu relat va començar a fluixejar, ja que, davant la pregunta dels agents sobre com havia aconseguit escapar, no va poder dir res congruent, només que ho havia fet "pels seus propis mitjans". En continuar amb la interrogació, la dona va assegurar que havia estat la nova parella del seu exmarit la que havia organitzat tot el segrest per venjar-se d'ella, però tampoc va poder donar cap explicació quant a com havia obtingut aquesta informació.

Detinguda per confondre's durant la denúncia

Els agents de la policia van començar a sospitar que alguna cosa no quadrava, i van pressionar la dona fins que aquesta va confessar que s'havia inventat la història perquè volia venjar-se del seu exmarit per haver-la deixat per una altra persona. Els agents, llavors, van procedir amb la seva detenció, acusada d'una simulació de delicte.

Les conseqüències de fer-se passar per víctima d'un delicte i denunciar falsament una altra persona pot comportar penes de fins a dos anys de presó, o una multa d'entre 12 i 24 mesos si s'imputa un delicte greu.