La Guàrdia Civil investiga l’aparició d’un cadàver calcinat als voltants de l’escola Pérez Rueda a la localitat murciana de Totana. Les primeres investigacions indiquen que el cos podria pertànyer a un home d’entre 20 i 30 anys, però fins que no es dugui a terme l’autòpsia no es podrà determinar la causa exacta de la mort. No es descarta que encara pogués estar viu en el moment en què el foc l’ha començat a cremar i que hagi perdut la vida víctima de les flames.

El cadàver s’ha trobat als afores del municipi, en una zona de descampats, construccions enderrocades i abocaments de runes. Es desconeix si es tracta d’una mort relacionada amb un crim violent o si té a veure amb les possibles cremades provocades per una foguera que hi havia a uns metres d’on s’ha trobat el cos sense vida. Podria ser que s’hagués cremat sense voler. A hores d’ara, la Guàrdia Civil té totes les línies d’investigació obertes i no es descarta cap hipòtesi sobre els fets.

Un ferit en un accident d'avioneta a Totana

La troballa del cadàver calcinat no ha estat l'únic succés que ha tingut lloc aquest divendres a Totana. Un home de 65 anys ha resultat ferit en estavellar-se l'avioneta que pilotava a uns 500 metres de l'aeròdrom d'aquesta localitat de Múrcia. Els fets han tingut lloc cap a un quart de quatre de la tarda i diversos testimonis han alertat als serveis d'emergència 1-1-2 Regió de Múrcia. S'han mobilitzat Bombers, Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i una ambulància d'Emergències Sanitàries 061.

accident avioneta totana
Imatge de l'avioneta accidentada a Totana. Foto: 1-1-2 Región de Murcia

A conseqüència de l'impacte, el pilot ha quedat atrapat dins l'aeronau i ha hagut de ser rescatat pels equips d'emergència entre la ferralla. L'home només ha patit una fractura de turmell i ha estat traslladat a un centre hospitalari, on ha ingressat sense que la seva vida corri perill.