Aglacir de Macedo Pereira, un home brasiler de 46 anys, ha estat atacat sense pietat per set pitbulls que "li han arrencat la cara" i li han provocat la mort, segons mitjans locals. L'home estava realitzant el seu habitual passeig matinal i els animals l''han atacat per raons que s'estan investigant. La família ha denunciat la imprudència del propietari, encara per identificar.

Mor per de l'atac de set pitbulls

Els animals es van escapar d'una granja propera i es van llançar contra Pereira. L'home va cridar per demanar ajuda durant l'atac. Diverses persones que eren per la zona se'n van adonar, van aconseguir rescatar-lo de les mandíbules dels pitbulls i van cridar a emergències perquè el traslladessin a l'hospital. Desafortunadament, ja era massa tard.

Perro raza pitbull / Pixabay

Gos de raça perillosa / Pixabay

Pereira va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Santa Cruz al centre de Pinhao (Brasil), a més de 30 km de la zona rural on va ocórrer l'incident, però va morir al centre sanitari a causa de les ferides. Segons fonts locals, els gossos de raça perillosa li havien mossegat per complet tota la pell de la cara, deixant el seu cap completament exposat al crani.

La família denuncia la imprudència de l'amo

Després de la tràgica notícia, la seva família ha acusat l'amo dels gossos de no mantenir els animals tancats adequadament. El propietari dels animals encara no ha estat identificat. La policia està investigant el fet i planeja identificar-lo i presentar càrrecs contra ell.

L'angoixada tieta de Pereira ha traslladat als mitjans locals la petición de què "les persones que tenen aquests animals els cuidin. No volem que altres persones passin per una situació tan trista com la que estem passant nosaltres", va lamentar.