Lawrence Paul Anderson ha comparegut aquest dimecres davant de la jutgessa a Chickasa, Oklahoma (EUA) acusat de triple assassinat: va matar el seu tiet seu, la seva neboda i una veïna, a qui a més va arrencar el cor per cuinar-lo amb patates. Entre llàgrimes, el detingut ha suplicat al jutge que no el deixi en llibertat.

Mata la seva veïna, el seu tiet i la seva neboda

L'acusat, de 42 anys, hauria assassinat primer la seva veïna Andrea Lynn Blankenship, de 41 anys. Va entrar a casa seva, el va matar amb arma blanca i li va extreure el cor del pit. Després va anar a casa del seu tiet, Leon Pye, de 67 anys, per cuinar la collita.

Segons mitjans locals, l'home va posar l'òrgan en una olla i el va cuinar amb patates. Quan va estar llest, va tractar d'aconseguir que el seus tiets i la seva neboda de 4 anys -que estaba de visita- degustessin l'agosarat plat, per així "alliberar-los del dimoni", ha confessat durant la vista l'arrestat.

Lawrence Paul Anderson

Triple assassinat: la seva veïna, el seu oncle|paio i la seva neboda / Scallywag Vagabond

La seva família es va negar rotundament a menjar tal atrocitat i Lawrence els va apunyalar. El tiet va morir a l'acte i la tieta i la neboda van ser traslladades a l'hospital en ambulància. La petita va morir hores després.

Polèmica pels antecedents de Lawrence

El tràgic succés ha commogut Oklahoma. A més, es dona el cas que l'assassí ja tenia antecedents policials importants. Això ha causat molta polèmica.

Lawrence havia estat condemnat el 2017 a 20 anys de presó per delictes relacionats amb el tràfic de drogues. Però al gener va ser alliberat després que el governador commutés la seva pena per recomanació de les autoritats carceràries.

"Quan pararem?" ha assenyalat el fiscal de districte, Jason Hicks. "Hem posat la política i l'alliberament de presos per davant de la seguretat ciutadana. L'objectiu a Oklahoma ha estat fins ara reduir la població carcerària sense pensar en la seguretat pública", ha lamentat.

El detingut va demanar entre llàgrimes al jutge que no el deixi en llibertat sota fiança, fet que ja definitivament sembla força improbable.