Els Mossos d'Esquadra, juntament amb la Policia Local de Segur de Calafell (Baix Penedès), ha detingut dos homes de 43 i 70 anys acusats d'un delicte de segrest i un altre de 42 anys per un delicte d'estafa, segons informa Diari més Digital. Aquest tercer detingut estava retingut pels dos individus, que li reclamaven el retorn de 30.000 euros prestats.

El segrestat tenia talls al cos

Els fets van tenir lloc el passat dia 5 al voltant de les 17.20 hores, després que la Policia Local rebés una alerta sobre que una persona podia estar segrestada en un bar del municipi. Immediatament, els agents van traslladar-hi diverses patrulles, les quals van comprovar que dins del bar no hi havia activitat, però que darrere de l'establiment hi havia una porta que donava accés a un domicili. La policia, en entrar, va trobar dos homes, un d'ells sagnant i amb talls per tot el cos.

Els agressors reclamaven 30.000 euros

Els agents van identificar les dues persones. L'home ferit va afirmar que l'agressor, propietari del domicili, i dos homes més l'havien amenaçat de matar-lo amb una pistola si no els tornava els diners que ell mateix havia estafat. Pel que fa al propietari, aquest va explicar que havia prestat 30.000 euros a aquell home a canvi d'una comissió i que aquest li havia estafat i no li havia retornat.

Cocaïna, una pistola i munició entre els objectes del pis

A banda del segrest, els agents de la policia van trobar en l'interior de la casa un paquet que posteriorment confirmaria que contenia més d'un quilogram de cocaïna, una pistola, munició real i unes brides. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra van detenir els dos homes, un d'ells per delicte d'estafa i l'altre per amenaces amb una arma de foc. Poc després, els agents van dur a terme una entrada en el domicili que va permetre la intervenció dels esmentats objectes.

Els tres detinguts, a l'espera de passar a disposició judicial

Dos dies després, els agents de la policia catalana van poder identificar la resta dels autors del segrest i van detenir un altre home a Segur de Calafell, una urbanització del municipi de Calafell, per la seva participació en els fets. Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va ordenar l'ingrés a presó pel propietari de l'immoble. De moment, la investigació continua oberta i no es descarten més detinguts.