Una autopista de Tenerife es converteix en l'escenari d'un apunyalament i un segrest, com si es tractés d'una escena de Grand Theft Auto. Un home, que ja ha ingressat a presó a l'illa canària, està acusat d'haver apunyalat un amic de la víctima, poc després de creuar-se amb el cotxe de l'anterior parella sentimental a l'autopista TF-1 , obligar-lo a aturar-se al voral i emportar-se per força la dona, de la qual, a més, tenia en vigor una ordre d'allunyament. Els fets van succeir la matinada del dia de la nit de Nadal, el passat 24 de desembre.

L'amic, apunyalat, i l'exnòvia, segrestada

L'home que va ser apunyalat, afortunadament, va ser assistit ràpidament per un agent de la Policia Nacional fora de servei, que anava darrere dels vehicles i va ser testimoni dels fets. El va atendre ràpidament fins que, després de ser alertats pel mateix agent fora de servei, van arribar els serveis sanitaris. La víctima tenia diversos talls profunds que sagnaven abundantment a l'abdomen i al costat esquerre del pit, per la qual cosa el policia va haver d'aplicar-li els primers auxilis tapant-li les ferides i intentant que no perdés la consciència.

Durant l'ajuda que li prestava el policia nacional, la víctima, abans de ser traslladada a l'hospital, li va manifestar que l'agressor era l'exparella de la seva amiga i va facilitar tant a ell com als altres agents dades d'aquesta persona, després d'acudir al lloc dues ambulàncies i diverses patrulles de la Guàrdia Civil.

Així han detingut l'agressor i segrestador a Tenerife

Aquestes dades van ser crucials per atrapar ràpidament l'assaltant, que havia segrestat l'exnòvia al bell mig de l'autopista de Tenerife. L'home que va agredir i es va emportar a la dona té 27 anys i antecedents policials, a més de l'esmentada ordre d'allunyament sobre la dona, que va forçar a pujar al cotxe. Va ser a l'altura del quilòmetre 30 de la TF-1 en sentit Santa Cruz de Tenerife, on un vehicle que anava a una velocitat excessiva es va col·locar davant del cotxe que precedia el de l'agent de la Policia Nacional i amb maniobres temeràries va fer que els tres haguessin d'aturar-se al voral dret.

Després de tenir tota la informació i l'amic que va rebre diverses punyalades amb assistència mèdica i a l'hospital, la Guàrdia Civil va posar en marxa un operatiu a l'illa canària per donar amb el segrestador. Així, una hora després, els agents van localitzar i detenir l'agressor i van alliberar la noia. Ha estat posat a disposició de l'autoritat judicial, acusat dels delictes d'homicidi en grau de temptativa, detenció il·legal i maltractaments físics. El magistrat corresponent ha decretat el seu ingrés a presó.

L'assistència del policia nacional, fonamental

Respecte a la víctima, després de ser traslladada al centre hospitalari més proper, va necessitar ser operada d'urgència. Tot i així, segons les declaracions dels serveis d'urgències i responsables hospitalaris recollides per EFE, la ràpida actuació de l'agent de la Policia Nacional va aconseguir salvar-li la vida a l'home apunyalat a l'autopista TF-1 de Tenerife.