Rescat in extremis a Melilla. Un agent de la Policia Nacional que es trobava fora de servei en una platja de la ciutat autònoma espanyola ha salvat una nena d'11 anys de morir ofegada al mar. En el moment de l'incident, les corrents marines i el vent havien provocat un estat "agressiu", amb onatge i una forta ressaca. Segons ha informat en un comunicat la Prefectura Superior de Policia de Melilla aquest dilluns, la petita va necessitar ser assistida per un metge pediatra, que va resoldre que patia lesions lleus.

Així va ser el salvament de la nena a la platja de Melilla

El salvament de la nena va produir-se el passat dilluns sobre les vuit del vespre. L'agent es trobava gaudint de les seves vacances a la platja dels Cárabos de la ciutat autònoma amb el seu fill de dos anys. En un moment concret, una dona va demanar-li encaridament que salvés la seva filla que s'estava ofegant i no podia sortir de l'aigua. La petita es trobava força lluny de la riba i, en veure la situació, el policia va reaccionar ràpidament demanant uns joves, que estaven prenent el sol al costat, que es fessin càrrec dels seu fill per poder auxiliar la menor d'11 anys.

Així, un cop el fill de dos anys va quedar a càrrec dels joves, ell va entrar a l'aigua fins arribar a on era la nena, tot i el fort onatge i ressaca marina. Un cop al seu costat, va veure que la petita estava sent auxiliada per altres dos menors d'edat que, exhausts, la mantenien surant com podien, però no aconseguien apropar-la a la riba. La nena havia empassat molta aigua i estava hiperventilant, "en un estat total d'histèria" que li impedia atendre les paraules de tranquil·litat i calma que l'agent li transmetia, per la qual cosa la tasca de salvament va ser molt dificultosa.

La nena, sana i estalvia

L'agent de la Policia Nacional va aconseguir finalment apropar-la a la riba, sortint de l'aigua molt fatigat i amb la menor als braços. Finalment la va entregar a la seva mare, que es trobava en un estat d'ansietat molt gran. Així va ser el rescat inesperat d'una nena d'11 anys a la platja dels Cárabos de Melilla, que va poder sortir sana i estalvia d'un violent onatge del mar Mediterrani.