Fa unes setmanes, van desmantellar una secta sexual a Castelló. Els adeptes, entre els quals hi havia nens menors d'edat, estaven sota el control absolut del líder. Han sortit a la llum les estranyes peticions que els feia el cap: una de les més estranyes és que, els menors havien de portar metxes de cabell del gurú sempre a sobre.

Aquesta perillosa secta sexual es va desmantellar gràcies a algunes de les víctimes, que es van presentar a la comissaria de la Policia Nacional i van relatar amb tota mena de detalls els horrors que van viure a la masia de Vistabella del Maestrat, un municipi de poc més de 300 habitants a prop de Castelló. 

Entre les víctimes hi havia nens de 8 i 13 anys

Va ser llavors quan es va iniciar una investigació, que va acabar amb la detenció dels membres de la cúpula de la secta i es van filtrar els horribles rituals que feien a l'interior de la masia. Van poder comprovar que, entre les víctimes, hi havia nens d'entre 8 i 13 anys que, presumptament, havien patit abusos i agressions sexuals i que, actualment, estan sota la tutela de la Generalitat Valenciana.

El líder de la secta sexual ingressa a presó de manera provisional i sense fiança

Els adeptes de la secta estaven sota la submissió i control del líder: el Toni, un home que ha ingressat a presó de manera provisional. Aquest home els feia creure que era un enviat de Déu que els ajudaria a netejar tots els seus pecats i que, per fer-ho, havien de complir totes les seves ordres i, sota aquest pretext, cometia les presumptes violacions i abusos.

La masia estava plena de trossos de cabell

Quan la Policia Nacional va fer els escorcolls i registres a la masia, va trobar material pornogràfic on apareixien els membres de la secta, tant els menors com els majors d'edat. Però també van trobar altres detalls que els van deixar desconcertats: la masia estava plena de trossos de cabell.

Masía secta Vistabella, Castellón / Europa Press

El líder de la secta sexual de Castelló obligava els nens a portar sempre a sobre una mostra del seu cabell / Europa Press

Obligava els nens a portar sempre a sobre una mostra del cabell

Més tard van descobrir que es tractava d'una petició que feia el Toni als nens: havien de portar a sobre una mostra del cabell del líder a la butxaca. De fet, segons les declaracions dels professors de l'escola de les víctimes, els nens sempre portaven aquestes mostres de cabell, fet que els desconcertava. 

La Policia Nacional no descarta que hi hagi més víctimes de la secta sexual de Castelló

La Policia Nacional continua amb la investigació oberta per esbrinar més detalls dels macabres rituals que feien en aquesta perillosa secta sexual. També estan intentant descobrir si hi ha més víctimes i no es descarten noves detencions.