L'actriu Amaia Salamanca és una de les més populars de l'escena espanyola per les seves actuacions en diverses sèries de televisió i pel·lícules. Recentment, ha estat la protagonista d'un episodi de 'Planeta Calleja'. El programa es va emetre el passat 31 de gener i la madrilenya es va mostrar molt sincera davant de les preguntes que li va fer Jesús Calleja mentre ambdós passejaven per les llunyanes terres del Kirguizistan.

Salamanca, de 35 anys, ha aconseguit convertir-se en un dels rostres més coneguts de l'escena artística espanyola. Ha actuat a diverses produccions molt ambicioses entre les quals destaquen les pel·lícules 'Fuga de cervells', 'Tensió sexual no resolta' i 'Malgrat tot'. A més de les sèries 'SMS', 'Sin tetas no hay paraíso', 'Velvet' i 'Felipe i Letizia' en la que va interpretar la reina d'Espanya.

La seva fama l'ha ajudat a ser una icona mediàtica amb què diverses empreses volen treballar. De fet, al llarg de la seva carrera ha estat la imatge de diverses campanyes publicitàries de marques com Amichi, Revlon, Pantene, Codorniu o Women Secret.

L'entrevista amb Jesús Calleja

L'actriu madrilenya va ser la protagonista de l'últim episodi de 'Planeta Calleja' en un format que s'ha fet famós perquè el convidat acompanya el presentador i muntanyenc en alguna de les seves aventures. Aquesta vegada van anar fins al Kirguizistan a fer una llarga travessia pel nord del país asiàtic.

Mentre ambdós passegen pels diferents paisatges Calleja aprofita per preguntar-li diverses coses relacionades amb la seva trajectòria professional i les seves vivències personals. És un format que agrada molt per la bona feina del presentador i la capacitat que té per ser empàtic amb els seus convidats i donar una opinió sincera sobre les seves declaracions.

Amaia Salamanca EP (2)

Amaia Salamanca / Europa Press

Amaia Salamanca va parlar sobre el seu primer paper important en la sèrie 'SMS', va comentar que estava en una agència de publicitat en la qual feien el càsting per al paper, però no tenia la intenció de presentar-se. Tot i això, el seu xicot d'aquella època la va animar per a això i finalment la van contractar.

L'actriu no va tenir pèls a la llengua i no va tenir cap problema en revelar quant havia cobrat per actuar en la sèrie que va començar el 2006 i va acabar un any després. "Vaig aprofitar l'oportunitat. Recordo que en aquell moment treballar un mes eren 6.000 euros", va comentar.

Amaia Salamanca s'emociona

La xerrada que estava tenint amb Jesús Calleja tenia un to molt tranquil. El presentador va saber portar l'entrevista de manera que es podia veure molt còmoda l'actriu. En ser preguntada pel seu entorn familiar la madrilenya no va poder contenir les llàgrimes d'emoció.

Quan va ser preguntada per la seva relació amb la seva mare no va saber contenir l'emoció i li va dedicar unes boniques paraules: "Ha tingut molta paciència amb mi. Em considero molt afortunada per la vida que he tingut, estic superorgullosa dels meus pares. M'agradaria poder ser tan bona mare com ella. M'han deixat una llibertat total", va dir Salamanca.

Salamanca és mare i sap el que significa, per això valora positivament la tasca de la seva progenitora: "Quan jo he estat mare i he vist la preocupació que tenim les mares pels nens i com estem a sobre, ja que valoro moltíssim més tot el que ha fet la meva mare".