A tisorades. Així es pot resumir el que ha passat aquest dilluns a la tarda en una perruqueria de Madrid. Dos treballadors d'una barberia van iniciar una baralla que va acabar amb sang i més de vuit punyalades. L'arma del que podria haver acabat en un crim laboral van ser les tisores, que cadascun va agafar i va endinsar en la pell de l'altre amb una brutalitat extrema quan es trobaven tots dos en horari de feina en un local del carrer Ginzo de Limia, barri madrileny de El Pilar, molt a prop del centre comercial La Vaguada, segons ha avançat EFE. Els fets han passat cap a les quatre de la tarda.

Vuit punyalades amb les tisores

La baralla ha començat amb agressions varies, fins que han agafat les tisores. Pel que sembla, el ferit greu, al que el seu company li ha propinat vuit punyalades, és d'origen magrebí i no té antecedents policials. Aquest últim perruquer ha fugit després de l'atac gairebé mortal a l'establiment. La Policia Nacional, que s'ha traslladat al lloc dels fets amb efectius del Samur-Protecció Civil, ha trobat les estisores que ha utilitzat i ha obert una investigació per trobar l'home i esclarir les causes i motivacions de l'enfrontament.

Les vuit punyalades han deixat al perruquer de 34 anys al terra. Estava sagnant per vuit ferides provocades per l'arma blanca utilitzada en l'assalt: una a l'espatlla esquerra, cinc a la zona lumbar i dues a l'abdomen. Els agents de policia han estat els primers en arribar al carrer Ginzo de Limia, on està ubicat el comerç d'estètica, i han socorregut en primer lloc a la víctima tapant-li les ferides que presentaven un major sagnat. Poc després, els facultatius del Samur l'han atès i estabilitzat.

Finalment, l'home apunyalat ha estat traslladat estable i greu a l'hospital de la Paz de Madrid. La Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Municipal de Madrid, busca en aquests moments a l'altre perruquer com presumpte agressor després de la baralla, quan tots dos eren al seu lloc de treball.