Dos agents de la Policia Nacional han salvat la vida a una dona de 39 anys que estava a punt de suïcidar-se llançant-se a les vies del tren a Puerto Real, Cadis. A les imatges que van gravar les càmeres de seguretat i que ha difós el mateix cos policial, es veu com la rapidesa i els reflexos dels policies per intervenir ràpidament van evitar una tragèdia en l’últim segon quan la dona ja anava a saltar.

Els fets van tenir lloc aquest passat divendres a les sis de la tarda quan algunes de les persones presents a l’estació de tren van donar un demanar la presència de cossos policials perquè hi havia una dona que es trobava molt alterada i amb un gran estat de nerviosisme. Fins al lloc es van desplaçar dos agents de la comissaria de la Policia Nacional del Puerto de Santa María i quan la dona els va veure va baixar a les andanes.

Els agents salven la vida de la dona en l’últim segon

A la seqüència que es pot veure a les càmeres de seguretat, apareix la noia asseguda en un banc mentre els dos agents es troben a uns quants metres vigilant-la i caminant cap a ella. En aquest moment, per megafonia anuncien la proximitat d’un tren en marxa que no feia parada a l’estació i demanaven que no s’acostessin a les vies i que mantinguessin la distància de seguretat. Però just quan es veu com el tren entra a l'estació, la dona s’aixeca de sobte i va corrent cap a les vies del tren amb la intenció de llençar-se al pas del tren.

Els policies, que just estaven caminant davant d’ella i veuen ràpidament la intenció de la dona, poden agafar-la del braç en l’últim segon i evitar una tragèdia, salvar-li la vida i portar a la dona a un lloc segur. Tot això, posant la seva pròpia integritat en perill, ja que el tren circulava a una gran velocitat i amb prou feines els separaven uns pocs centímetres. Finalment, la dona va acabar sent traslladada a l’Hospital Universitari de Puerto Real perquè pogués rebre atenció mèdica.