Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un home de 26 anys com a autor de diversos delictes contra la seguretat viària, a més d'un altre d'atemptat contra els agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc aquest dijous quan, cap a la una de la matinada, agents de trànsit tenien muntat un control preventiu de drogues i alcohol a la carretera C-244, al seu pas pel terme municipal de la Pobla de Claramunt, a l'Anoia. Els policies van fer senyals al conductor d'un dels vehicles perquè s'aturés al voral de la via. Aquest, però, va decidir fer cas omís a les indicacions i va emprendre la seva fugida. 

El conductor va donar un cop de volant, va travessar la línia contínua, va saltar la línia de cons per col·locar-se en sentit contrari a la circulació i va accelerar per escapar-se. En el seu camí, va estar a punt d'atropellar un agent dels Mossos, que va haver de fer un salt en l'últim moment per no resultar ferit. Ràpidament, una patrulla va començar a perseguir el fugitiu, que circulava de manera temerària i cometent diverses infraccions de trànsit. Malgrat els intents dels policies i les constants peticions perquè s'aturés, el conductor no feia cas. Finalment, es va acabar ficant en un camí de terra sense sortida, on va quedar acorralat.

Amagat en un bosc per evitar ser detingut 

El fugitiu, però, no es va donar per vençut i va intentar seguir amb la seva escapada a peu. Es va endinsar al bosc i va amagar-se per evitar que el detinguessin. No obstant això, després de buscar-lo per la zona, els agents el van trobar darrere uns matolls. En fer-li la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu de 0,81 mg per litre d’aire expirat. A més, quan es va comprovar la seva documentació, van descobrir que havia perdut la totalitat dels punts del carnet de conduir. Per aquest motiu, va quedar detingut per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, per conducció temerària, conduir sense permís i per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.