Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada d'aquest dijous un conductor acusat de diversos delictes contra la seguretat del trànsit després que se saltés un control de trànsit mentre conduïa sense carnet i amb clars signes d'estar sota els efectes de l'alcohol. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de dues del matí a l'avinguda de la Diversitat de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, on la policia catalana havia muntat un dispositiu rutinari de control del trànsit. En un moment donat, un Renault Laguna es va apropar als agents, però en lloc de frenar i fer cas a les seves indicacions, va accelerar amb la intenció de saltar-se'l.

El conductor va abandonar el cotxe amb els dos acompanyants a l'interior

Els policies ràpidament van iniciar una persecució del vehicle amb diverses patrulles en direcció a Cambrils. En arribar a aquesta localitat, el cotxe fugat es va desviar per agafar la carretera T-312 cap a Montbrió del Camp i es va ficar en un aparcament de camions al costat de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Allà, va deixar el cotxe abandonat i va fugir a peu perquè els policies no l'enxampessin. A l'interior del cotxe hi havia dues persones, un home i una dona, que anaven amb ell i que es van quedar amb un pam de nas en veure com els deixava tirats.

Els agents dels Mossos que perseguien al fugitiu van localitzar el cotxe en aquest aparcament sense el conductor, però amb els altres dos ocupants. Els van identificar i van veure que l'home tenia una ordre d'allunyament cap a la dona que, evidentment, s'estava incomplint. Per aquest motiu, els policies el van detenir per trencar amb l'ordre judicial. Per la seva banda, la dona va quedar lliure sense càrrecs. Mentrestant, es va establir un dispositiu de cerca pel pàrquing i es va acabar trobant el conductor fugat amagat sota un camió. Tot i que tenia clars signes d'estar borratxo, es va negar a fer la prova d'alcoholèmia. Se'l va detenir per un delicte contra la seguretat viària i un altre d'atemptat contra l'autoritat. En el moment de la detenció, portava una navalla prohibida a sobre.