La Rocío, una noia de 17 anys i mare d'un bebè de quatre mesos, va desaparèixer la setmana passada a Estepa, Sevilla. Ara s'ha declarat el secret de sumari sobre la investigació després de les proves presentades. Missatges de comiat, l'exxicot i una nova parella a Badajoz. Això és el que se sap.

La misteriosa desaparició de Rocío

El titular del jutjat d'instrucció número 1 d'Estepa, a Sevilla, ha decretat el secret de les actuacions entorn de la desaparició de Rocío Caíz Pozo, la menor de 17 anys de Martín de la Jara de la que no es tenen notícies des de dijous passat.

Ruixo desapareguda Estepa / SOS Desaparecidos

La Rocío va desaparèixer dijous passat en Estepa, Sevilla, on suposadament va anar a veure el seu exnòvio i robar-li 300 euros per fugir a Badajoz a veure a un amant / SOS Desaparecidos

Segons fonts de la investigació, el jutge ha decretat el secret de sumari després de prendre declaració a diverses persones, entre elles l'exparella de la jove, la família de la menor i el taxista que la va portar des del seu poble a Estepa, on se li va perdre el rastre.

Missatge de comiat i secret de sumari

L'última pista abans d'esfumar-se va ser un missatge de WhatsApp des del mòbil de la Rocío a la seva família, dient-los que havia marxat de la casa del seu exxicot mentre dormia, després d'agafar-li 300 euros. Amb aquests diners explicava que se n'anava a Badajoz per trobar-se amb un jove amb qui es volia casar.

Tanmateix, la germana de la menor, Ana Caíz, assegura que no es creu que Rocío hagi escrit aquest missatge i ha indicat que encara que el telèfon està apagat des del matí de divendres, sí que ha detectat activitat en el seu perfil de Facebook.

La mare de la noia, per la seva part, ha demanat l'exxicot "que la deixi anar si la té", ja que la família assegura que no creu la versió donada pel jove que va passar la nit a casa seva i no era quan ell es va aixecar.

Mare d'un bebè de mesos als 17 anys

Va ser aquest dilluns quan van saltar les alarmes i la Guàrdia Civil, que manté obertes totes les hipòtesis en aquest cas, va difondre les dades de la jove per fer una crida a la col·laboració ciutadana i trobar-la.

L'última vegada que va ser vista, dijous passat, portava uns pantalons texans i una camisa blanca. La Rocío mesura 1,50 metres i té els cabells llargs, arrissats i rossos.

Qualsevol persona que tingui pistes sobre ella o que l'hagi vist, pot cridar al telèfon 062 o al d'emergències 112.