Tècnics de l'Institut Anatòmic Forense realitzen l'autòpsia de Rocío Caíz, la menor assassinada per la seva exparella de 23 anys en Estepa, Sevilla.

Adrián N., després de diversos dies al·legant que era innocent, es va lliurar a la Guàrdia Civil i va confessar haver matat i esquarterat a la menor, de 17 anys i mare d'un bebè de quatre mesos.

Recuperen el cos esquarterat de Rocío Caíz

Les restes mortals de Rocío Caíz, una menor de 17 anys i mare d'un bebè de quatre mesos, que portava desapareguda una setmana, han estat traslladats a l'Institut Anatòmic Forense per realitzar-li l'autòpsia i poder confirmar "fefaentment" que pertanyen a la jove assassinada i esquarterada, segons ha assegurat aquest divendres el delegat del Govern a Andalusia, Pedro Fernández.

Rocío Caíz assassinada Guàrdia Civil / EFE

La Guàrdia Civil ha recollit el cos esquarterat de Rocío Caíz, repartit en diferents llocs d'Estepa, per realitzar-li l'autòpsia / EFE

En declaracions als periodistes, Fernández ha assenyalat que la investigació segueix oberta i que l'autor confés dels fets, Adrián N., de 23 anys, roman en dependències de la Guàrdia Civil després de lliurar-se aquest dijous a la caserna de la Policia Local del municipi d'Herrera i admetre que havia matat i esquarterat a la seva ex-xicota.

Assassinada pel seu ex-xicot en Estepa

El delegat també ha confirmat que les restes han aparegut en "diferents emplaçaments i bosses" en el municipi d'Estepa, on els agents van anar, guiats pel presumpte assassí, que dies enrere havia comprat una motoserra.

La sospita creixia després de les declaracions de diversos testimonis, que asseguraven haver vist a Rocío entrant a l'edifici en el qual vivia la seva exparella i pare del bebè, l'Adrián.

Adrian assassí Rocio Caiz

L'Adrián va confessar la policia que havia matat la Rocío i l'havia esquarterat, repartint les seves restes pels afores d'Estapa, en Sevilla / Mirall Públic

Aquest jove de 23 anys i nacionalitat romanesa, passarà a disposició judicial transcorregut el termini legal de 72 hores, i en aquests moments s'està "confeccionant el corresponent atestat incorporant tots els elements fruit de la investigació", afegia Fernández.

Assassí confés i una motoserra

A més, assegurava que "s'aniran coneixent més detalls a mesura que es vagin aclarint els fets" i felicitava la Guàrdia Civil per la seva feina, ja que el presumpte autor dels fets es va lliurar voluntàriament "davant de la pressió i el coneixement que estava sent completament acorralat i que el detindrien".

Rocío Caíz assassinada / EFE

La família sospitava des del principi del jove ex-xicot, que ja havia agredit en més d'una ocasió Rocío / EFE

Finalment, ha acabat el comunicat mostrant la seva "repulsa total i absoluta" per aquests fets "tan summament luctuosos, que s'emmarquen en la violència de gènere, però que a més tenen un plus d'acarnissament per com s'han produït" i reafirmant el seu "suport absolut i calor i afecte a tota la família".

La jove, de 17 anys i mare d'un bebè de quatre mesos juntament amb detingut, havia desaparegut el passat dia 3 després d'anar a la casa a recollir un carro del petit i, com que no tornava, la família va denunciar la seva desaparició l'endemà.

Missatges falsos i el seu perfil de Facebook van ser claus per posar el jove en el punt de mira com a principal sospitós i ara assassí confés.