Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori d’un rellotge d’alt valor al centre de Barcelona aquest diumenge, a la una de la matinada. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, dues persones amb una motocicleta han assaltat i han robat el rellotge al pivot del Barça de bàsquet, Sertaç Şanlı (Sertac Sanli). El valor del rellotge, segons la denúncia que ell mateix ha presentat davant dels Mossos d’Esquadra, és de 25.000 euros. La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets. 

Els fets s’han registrat al passeig de Gràcia quan faltaven pocs minuts per la una de la matinada. Els lladres, que anaven amb moto, han arrencat el rellotge del canell al jugador turc del FC Barcelona de bàsquet, no ha resultat ferit greu. La investigació està oberta per un robatori amb violència i a hores d’ara, segons ha pogut saber aquest mitjà, encara no s’ha pogut identificar ni detenir els lladres. Amb l’arribada de la primavera i la calor, han tornat els robatoris de rellotge a la ciutat de Barcelona, on aquest tipus de lladres sembla que s’hi han fet forts. 

Investigació oberta

Els Mossos, però, diferencien dues tipologies de lladres de rellotges. Els que fan assalts amb patinets -com els que van detenir la setmana passada, i que ja tornen a ser al carrer, originaris del nord d’Àfrica- i els que fan els assalts amb moto, molt més professionals i, fins i tot, desplaçats d’altres països, com Itàlia. Durant la disputa del torneig de tenis Open Barcelona dos lladres, amb el mateix modus operandi, amb motocicleta, a la part alta de Barcelona li van robar el rellotge a Grigor Dimitrov.

En aquella ocasió els lladres, que encara no han estat arrestats, van fer-se amb un Bianchet de 70.000 euros. Just ahir, i també avançat per ElCaso.cat, es va saber que un turista va ser assaltat a la rambla de Barcelona, al centre de la ciutat, i li van robar el rellotge Rolex de 40.000 euros, que va poder ser recuperat per agents dels Mossos d’Esquadra de la unitat motoritzada de la ciutat, els Guilles.