Agents dels Mossos d'Esquadra busquen els lladres que durant la matinada de dimarts van robar una furgoneta a Badalona i 9.000 encenedors a Vilademuls per després deixar-ho tot misteriosament abandonat en un polígon industrial de Fornells de la Selva. Gràcies al GPS que portava incorporat el vehicle, la policia catalana va poder seguir el rastre dels lladres i va trobar tot el que havien robat, però els delinqüents ja havien fugit i no en van trobar cap rastre.

Roben una furgoneta i 9.000 encenedors d'un camió 

L'aventura dels lladres va començar al voltant de les deu de la nit de dilluns, quan van robar una furgoneta que hi havia estacionada a Badalona. Posteriorment, van agafar l'autopista AP-7 en direcció nord, fins que al quilòmetre 46,5 van sortir en una àrea de servei al terme municipal de Vilademuls, al Pla de l'Estany. Allà, aprofitant que hi havia un camioner dormint, van forçar el pany del camió per poder accedir a l'interior i sostreure 980 caixes en les quals hi havia uns 9.000 encenedors de la marca Bic. Les van agafar, les van ficar dins la furgoneta robada i van marxar cap a un polígon industrial de Fornells de la Selva, al Gironès, on van estacionar el vehicle.

Els Mossos d'Esquadra, però, van poder seguir el rastre dels lladres gràcies a un dispositiu GPS que portava incorporat la furgoneta que havien robat a Badalona. Agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners van anar fins al polígon de Fornells de la Selva, però en arribar-hi no van trobar els lladres. Sí que van trobar per sorpresa seva els prop de 10.000 encenedors que hi havia a l'interior. Després de fer algunes indagacions, van poder relacionar aquests objectes amb el robatori que havia tingut poc abans a l'àrea de servei de Vilademuls. La policia catalana ha obert una investigació sobre els fets i està buscant els lladres. Una de les hipòtesis és que podrien haver robat la furgoneta per a poder robar la càrrega del camió, però miren de saber perquè l'havien abandonat en aquell polígon industrial.

encenedors robats
Els lladres van robar 9.000 encenedors d'un camió estacionat en una àrea de servei de Vilademuls. / Foto: Mossos d'Esquadra