Els Mossos d'Esquadra estan buscant un grup d'homes per un robatori violent que van cometre, presumptament, el passat diumenge en una àrea de servei de l'AP-7, al seu pas per Fogars de la Selva (Selva). Els lladres es van fer passar per policies per aturar un cotxe d'alta gamma i, amenaçant els ocupants amb armes de foc, van aconseguir que baixessin del vehicle, els van deixar lligats de mans i peus, i van fugir amb el turisme. Els fets van tenir lloc al voltant dels set del vespre i, segons les víctimes, els sospitosos van marxar a tota velocitat direcció Girona.

Els van amenaçar amb pistoles

Segons han relatat les víctimes, i ha avançat Diari de Girona, els lladres els havien fet aturar en una àrea de servei de l’autovia quan volien marxar després d’haver posat gasolina al cotxe. Els homes feien veure que eren policies, per la qual cosa el conductor els va fer cas i va frenar. En aquell moment, els acusats van treure armes de foc i van amenaçar els dos ocupants del turisme, un vehicle de luxe, per aconseguir que baixessin. Seguidament, els van reduir, lligant-los de mans i peus i emmanillant-los en una tanca. Els lladres van abandonar l’àrea de servei a tota velocitat amb el cotxe sostret, i les víctimes asseguren que van arrencar direcció Girona.

Rescatats per un agent fora de servei  

Les víctimes haurien quedat abandonades a la seva sort durant tota la nit, però, afortunadament, un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei els va veure, els va auxiliar i va trucar al telèfon d’emergències 112 explicant la situació. Immediatament, es van activar diverses patrulles de la policia catalana que van començar a rastrejar la zona per l’autopista, tenint en compte la descripció tant del vehicle com dels perpetradors del robatori.

A hores d’ara, la investigació continua oberta i els agents estan a la recerca d’aquest grup que ha sostret il·legalment un vehicle d’alta gamma a l’AP-7, i que no descarten pugui estar relacionat amb una disputa entre grups de delinqüents.