Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut dos lladres i en busquen un tercer que aquest dilluns a la tarda han assaltat una casa a la localitat de Santa Coloma de Farners, a la Selva. El robatori ha tingut lloc a la urbanització Santa Coloma Residencial i els veïns han vist com els lladres entraven a l'habitatge, motiu pel qual han alertat la Policia Local, que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets. En veure's enxampats pels agents municipals, els lladres han iniciat la fugida en cotxe, iniciant-se una persecució de pel·lícula en direcció a la ciutat de Girona en què hi han participat diverses patrulles de la Policia Local de Santa Coloma de Farners i dels Mossos d'Esquadra.

Els lladres han acabat tenint un accident durant la fugida

Els fugitius i els cossos policials que els perseguien han travessat el centre de Vilobí d'Onyar i per diferents urbanitzacions residencials de la zona, fins que a l'altura d'Aiguaviva el cotxe dels lladres s'ha acabat estavellant a l'àrea de servei Califòrnia, a tocar de l'autovia A-2, a uns 12 quilòmetres del lloc del robatori. Dos dels lladres han resultat ferits i els Mossos d'Esquadra els han pogut detenir, però un tercer ha aconseguit fugir i s'ha establert un ampli dispositiu de cerca per tal de trobar-lo i poder-lo detenir. En aquests moments se l'està buscant per terra amb diverses patrulles i per aire amb l'helicòpter, que està sobrevolant la zona per si el detecta.

Agents de la policia catalana estan examinant el cotxe on fugien els lladres per a recollir proves que els puguin incriminar. Es desconeix si havien aconseguit cometre el robatori i endur-se objectes de valor o diners quan han estat enxampats pels efectius de la Policia Local i han hagut de fugir a correcuita. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre els fets per comprovar aquest punt i si poden ser els assaltants d'altres robatoris que s'hagin pogut cometre últimament a la demarcació gironina.