Entren a robar a l'elitista casa del davanter Ansu Fati durant el Barça-Espanyol. Els seus familiars estaven a casa veient el partit quan els lladres han entrat a robar: s'han emportat diners, rellotges i joies i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.

Entren a robar a casa d'Ansu Fati a Sant Cugat del Vallès

Els fets han passat aquest dissabte, 20 de novembre, cap a les 22:00 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). En el moment dels fets Ansu Fati, de 19 anys, no estava a casa, estava al Camp Nou, tot i que no estava jugant, ja que està lesionat: estava mirant com jugaven els seus companys d'equip en directe.

Els seus familiars van començar a sentir sorolls estranys a la part de dalt de casa: estaven convençuts que hi havia lladres i, per no enfrontar-se a ells, en comptes de pujar fins on estaven els lladres, van avisar a Emergències 112.

Ansu Fati / Twitter

Entren a robar a casa d'Ansu Fati a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) durant el Barça-Espanyol. Els Mossos d'Esquadra ho estan investigant / Twitter

Càmeres de seguretat apagades i alarma desconnectada

Immediatament, els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que els lladres havien fugit i que la part de dalt de la casa estava potes amunt. A més, les càmeres de seguretat estaven apagades i l'alarma desconnectada, explica La Vanguardia.

També van poder comprovar que s'havien emportat tota mena de luxes d'aquest futbolista: rellotges cars, joies i diners. Per aquest mateix motiu, Ansu Fati s'ha presentat aquest dilluns a la comissaria del municipi per denunciar el robatori.

Aconsegueixen forçar una porta amb una palanca i li roben diners, joies i rellotges

Tothom es pregunta qui són els lladres i com han aconseguit entrar a casa de l'Ansu? Els lladres van aconseguir forçar una porta amb una palanca a través de la qual van tenir accés a la part superior del domicili, on van intentar fer el mínim soroll possible, però els familiars del futbolista els van sentir.

Investigació en mans de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra

La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Tot i que encara no hi ha cap hipòtesi 100% corroborada, els policies pensen que es podria tractar d'un grup criminal especialitzat en robatoris en cases de futbolistes famosos.

Robatori amb força i violació del domicili

De moment, els lladres no han estat identificats i, quan els aconsegueixin localitzar, es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per dos delictes: robatori amb força i violació del domicili. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra o amb Emergències 112.