Els Mossos d'Esquadra investiguen un assalt violent a un saló de joc de Barcelona, al carrer de Bassegoda, el passat 29 de març. La policia també té coneixement d'altres assalts similars a establiments d'aquest tipus i investiguen si poden tenir relació.

S'emporten 20.000 euros d'un saló de jocs de Sants

Els lladres van entrar en aquest local de la marca Golden Park i després d'amenaçar a una de les responsables del local amb un ganivet de grans dimensions, li van robar gairebé 20.000 euros de la recaptació del local. Quan ja van tenir els diners, els dos lladres que ara busquen els Mossos d'Esquadra, es van escapar amb una motocicleta.

Dos Ladrones Barcelona

Imatge dels dos lladres, capturats per les càmeres de seguretat del local / ElCaso.cat

Els agents de la Unitat d'Investigació de Sants-Montjuïc que s'han fet càrrec del robatori encara no els han pogut caçar, però tenen imatges que poden ajudar a identificar-los i a poder-los detenir. Entre altres coses, tenen una imatge que pot ser clau: la fotografia de la motocicleta, una Yamaha Xenter 125 cc, amb els dos lladres fugint del saló de joc de Sants.

Casc per tapar-se la cara i un ganivet

Els fets es remunten al 29 de març, al voltant de dos quarts d'onze del matí, quan van entrar al local amb la cara tapada amb dos cascs i un ganivet de grans dimensions, que van fer servir per amenaçar una de les treballadores del local.

Ladrones Barcelona

Imatge dels dos lladre quan marxaven amb la motocileta del local que havien assaltat / ElCaso.cat

La noia no es va resistir i va entregar els diners, uns 20.000 euros, segons ha pogut saber ElCaso.cat, i es van escapar. Amb les imatges de les càmeres de seguretat la policia catalana confia poder-los identificar i detenir.

Més assalts violents a sales de joc

No és el primer cop que els Mossos investiguen fets similars. El passat 20 de març tres homes amb la cara també tapada amb un casc de motocicleta van entrar en un saló d'apostes del carrer de Villarroel de Barcelona i es van emportar 1.900 euros.

La policia investiga els fets de manera paral·lela -aquest darrer l'està portant la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Eixample- però no es descarta que els lladres, amb el mateix modus operandi i amb víctimes semblants, puguin estar relacionats. En l'assalt del carrer de Villarroel no es va poder capturar imatges de la motocicleta que van fer servir.