La Policia Local de Torredembarra va enxampar 'in fraganti' el passat dilluns una família quan estava robant el gasoil del dipòsit als camions del servei de neteja de la localitat. Els fets van tenir lloc a primera hora de la tarda al polígon Roques Planes, just darrere de la comissaria. Els agents van rebre l'avís en què detallaven que els presumptes lladres anaven amb un cotxe de la marca Mercedes. Una patrulla va anar cap a la zona i va començar a buscar el vehicle. El van poder localitzar al carrer Creixell. Estava aturat i encara tenia el motor en marxa.

Un matrimoni surt a robar amb els seus fills petits

Els agents de la Policia Local s'hi van apropar i van comprovar que a l'interior del vehicle hi havia una dona al seient del copilot i tres nens d'entre 5 i 14 anys als seients del darrere. Al seient del conductor, en canvi, no hi havia ningú. El vehicle estava estacionat al costat de dos camions del servei de neteja, d'entre els quals va sortir corrent un home amb la intenció de pujar al cotxe i fugir. Els policies, però, el van poder aturar a temps i li van demanar que apagués el motor del cotxe.

En intentar fugir a correcuita, l'home havia deixat una mànega connectada al dipòsit d'un dels camions per una banda i a una garrafa per l'altra, segons detalla el Diari de Tarragona. A més, en escorcollar el cotxe, els agents van trobar unes altres dues garrafes amb 20 litres de capacitat al maleter, una totalment plena i l'altra per la meitat. Tot i que l'havien enxampat amb les mans a la pasta, el conductor va intentar dissimular i inventar-se una excusa. Va dir als agents que havia quedat allà amb una tercera persona que li venia la gasolina més barata.

Els policies, però, no van poder demostrar que aquell presumpte venedor existís i tampoc es va presentar allà cap altra persona. Per aquest motiu, l'home, un veí de Roda de Berà de 45 anys, va ser denunciat com a presumpte autor d'un delicte de furt. A més, quan els agents li van demanar la documentació, van comprovar que no tenia carnet de conduir. Per això, es va avisar a un amic de la família perquè els anés a buscar.