La Policia Local de Torredembarra (Tarragonès) ha detingut un home acusat d’haver comès quatre robatoris forçant màquines expenedores de les quals va sostreure 150 euros. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del local on va cometre els furts, els agents l’han pogut identificar, després de comprovar que la roba que portava era exactament la mateixa que el dia que va cometre el delicte.

Enxampat per la seva roba

Els fets van tenir lloc el passat dia 16 de febrer, en un local de màquines expenedores automàtiques situat al carrer dels Filadors. El detingut, de 44 anys, va forçar quatre de les màquines per obtenir els diners que hi havia a dins, marxant amb un botí de 150 euros. En comprovar les càmeres de seguretat, el propietari del negoci es va adonar del robatori, i va denunciar els fets a la Policia Local de Torredembarra.

Els agents van comprovar que es tractava d'una persona que ja havia tingut trifulgues amb la justícia prèviament, i van posar en marxa un dispositiu de recerca per tal de trobar-lo i detenir-lo. El passat dimarts 21 de febrer, finalment, la policia va descobrir el seu parador. No hi havia dubte de la seva identitat: el lladre lluïa exactament la mateixa roba, sabates incloses, que havia portat el dia que va perpetrar el robatori de les màquines expenedores.

Veí de Torredembarra

A més de la roba, el detingut no s’havia cobert el rostre a l’hora de cometre el furt, i els agents el van reconèixer a l’instant. Es tractava d’un veí de la localitat, que va quedar detingut en l’escena, acusat d’un delicte de robatori amb força i un altre pels danys ocasionats en les màquines quan les va forçar. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, el detingut ja comptava amb una llarga llista de delictes comesos tant a Torredembarra com a la veïna localitat de Roda de Berà i també a Tarragona capital. A més, el mateix dia que va cometre el furt, el lladre havia rebut una advertència i, posteriorment, un auto sancionador, per passejar pel carrer amb dos gossos potencialment perillosos sense corretja.