Un jove mexicà s'ha fet viral per ser la víctima d'un robatori que s'ha fet mundialment conegut per còmic i inversemblant. El noi va pujar un vídeo al seu compte de TikTok en el qual explica l'ocorregut, els lladres van entrar a casa seva, el van lligar i en comptes d'emportar-se una cosa de valor com una televisió van decidir marxar amb sis pollastres que la família de l'atracat anava a rostir.

L'usuari 'ritorukaii' va pujar un clip en el qual compta el succeït pas a pas. Comenta que es trobava a la seva habitació veient vídeos al seu telèfon mòbil quan algú va obrir de cop la seva porta. Ell va creure que havia estat el seu cosí petit i va sortir enfadat per la porta per recriminar aquesta actitud.

La seva sorpresa va ser enorme quan es va adonar que el que havia obert la seva porta no havia estat el seu cosí, sinó un home que no coneixia. Malgrat això, va tornar a la seva habitació pensant que seria algun familiar o un amic dels seus pares.

No sospitava que l'estaven atracant

Després, l'home li va cridar que sortís de la seva habitació, el jove se'l va prendre com una falta de respecte i va decidir sortir a preguntar què passava. En aquell moment es va sorprendre en veure que el senyor que cridava sostenia una pistola. En aquell instant es va adonar que tant ell com la seva família estaven sent víctimes d'un robatori a la seva pròpia casa.

En aquell moment, l'home armat el va portar fins a una altra habitació en la qual estaven diversos membres de la seva família lligats i sent amenaçats pels lladres. Després els atracadors van començar a preguntar pels diners, el jove diu que els va comentar que no tenien diners i que si el trobaven li donessin la meitat "jo també necessito".

En comprovar que es tractava d'una família que no tenia diners amagats en cap part de la casa, els atracadors li van dir que els donés el seu mòbil i li van demanar que el desbloquegés i els hi donés. Malgrat això, el jove es va negar a fer-ho. En veure que no eren podent robar res de valor van demanar un ordinador, encara que el noi del vídeo viral de TikTok els va comentar que no en tenien cap a casa.

El final del còmic robatori

En veure que els lladres s'anaven a anar de mans buides, van decidir tancar enfadats la porta del bany, en el qual hi havia lligats tots els familiars, i buscar objectes de valor pel seu compte. Abans d'això, van dir que anaven a esperar a la cuina al pare de la família, per veure si podien robar-li alguna cosa a ell.

Tot i això, no ho van complir i van marxar ràpidament. Quan els familiars van aconseguir desencadenar-se i sortir del bany es van adonar que l'únic que faltava al domicili era una maleta buida i sis pollastres.

El jove va comentar això amb certa ironia en el vídeo que va pujar TikTok: "Es van poder haver emportat una televisió, una nevera, tenia també una guitarra penjada a la paret i no se la van emportar". Finalment, les pèrdues van ser menors, però l'ensurt pel qual van haver de passar diversos membres de la família va ser enorme. L'usuari 'ritorukaii' va lamentar els fets, ja que els pollastres que es van emportar anaven a ser rostits per menjar-se'ls en un dinar familiar.