De nou els rodatges de les produccions de Netflix tornen a ser notícia per un robatori. La setmana passada a Doncaster (Anglaterra) uns lladres es van emportar part del material d'attrezzo de la popular producció The Crown, que està preparant la seva cinquena temporada. En aquesta ocasió, diverses persones van obrir tres furgonetes que contenien canelobres i altres objectes de luxe per ambientar els escenaris. Segons els càlculs dels responsables, el valor total del sostret era de 180.000 dòlars (uns 165.000 euros).

De fet, Alison Harvey, decoradora de The Crown, va parlar sobre aquest robatori, donant alguns detalls sobre el que es van emportar i les possibilitats de revenda que tenen els lladres: "Afortunadament, els objectes robats no estaven en les millors condicions i tenen un valor limitat per a la seva revenda. Malgrat això, són peces valuoses per a la indústria de cinema del Regne Unit", va dir.

Alguns col·leccionistes poden arribar a pagar molts diners per objectes que hagin format part d'una sèrie o pel·lícula popular. Encara que no tot és valuós i el seu estat i importància en la trama o relació amb algun actor famós pot fer que el seu preu pugi considerablement.

El robatori en el rodatge de 'Lupin'

Els companys de Variety han publicat la notícia que hi ha hagut un robatori important en el rodatge de la sèrie Lupin, el delicte ha tingut lloc a la zona de Nanterre, als afores de la capital francesa. En la nit del 24 al 25 de febrer una vintena de persones es van colar a les instal·lacions després de distreure el personal de seguretat llançant focs artificials fora del recinte.

Els lladres, que portaven tots la cara coberta, van entrar i es van emportar tota mena de material d'attrezzo per valor d'uns 300.000 euros. El que supera, per molt, el valor de l'atracament de The Crown. Per sort no hi va haver ferits, segons el comunicat que va emetre Netflix per informar sobre els fets.

Omar Sy EFE

Omar Sy / EFE

Les autoritats franceses estan treballant per detenir els autors del robatori. Malgrat això, les càmeres de seguretat no han estat capaces de gravar la cara de cap dels lladres i sembla que els agents hauran de treballar molt per intentar identificar i detenir els autors del furt.

La sèrie que narra la vida d'un lladre

Curiosament, la sèrie de Lupin tracta sobre la vida d'un lladre que és capaç d'infiltrar-se als llocs més difícils. El popular actor Omar Sy interpreta Assane Diop, una persona obsessionada amb el famós personatge de ficció Arsène Lupin, que es dedicava als furts i era especialista a amagar-se i infiltrar-se.

En la sèrie, el protagonista ha de compaginar la seva vida com a pare d'un nen amb les seves tasques com a lladre. De fet, Assane en un dels seus robatoris s'adona que hi ha una família molt poderosa que està relacionada amb l'assassinat del seu pare i haurà d'evitar que el descobreixin per continuar investigant sobre això.

Ha estat un èxit rotund a Netflix i ja estan treballant en la tercera temporada de la sèrie. Encara que la segona va acabar d'una forma que semblava que la sèrie anava a acabar, Assane Diop havia aconseguit el seu objectiu i semblava que la seva vida s'anava a tornar molt més tranquil·la. Malgrat això, la popularitat d'aquesta producció ha obligat Netflix a treballar en un nou lliurament per satisfer les demandes de la seva audiència.