Dos lladres han protagonitzat un robatori de matinada a la platja de Somorrostro, a Barcelona, un incident ha requerit una actuació especial per part dels agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB). Són molts els delinqüents que, quan són enxampats in fraganti cometent un delicte, intenten escapar de la llei i fugir del lloc dels fets. En aquest cas, els dos lladres acabaven de cometre el robatori quan van veure, de lluny, un cotxe patrulla de la GUB. Aleshores, un dels lladres fuig corrent per la sorra, mentre que l'altre es llança a l'aigua i neda mar endins en un intent de fugir del cos policial. Un membre de la GUB, concretament un caporal, no va dubtar-ho i també va llançar-se a l'aigua per perseguir el delinqüent, que finalment va ser atrapat. Ambdós delinqüents han estat detinguts. 

Els lladres havien robat una cadena d'una estrebada 

Els fets, tot i semblar insòlits, els ha confirmat la Guàrdia Urbana de Barcelona a través del seu compte de Twitter. Segons informa el cos policial barceloní, els dos homes, la identitat o l'edat dels quals no ha transcendit, havien comès un robatori a la platja de Somorrostro durant la matinada d'aquest dimecres, 24 d'agost. Un dels lladres, presumptament, ha fet una forta estrebada a la seva víctima, aconseguint sostreure-li una cadena. Just després de cometre el robatori, els lladres han advertit la presència de patrulles de la Guàrdia Urbana, moment en el qual s'han començat a posar nerviosos, perquè els enxamparien pràcticament in fraganti. És aleshores quan decideixen fugir en direccions oposades

Un dels lladres ha intentat fugir corrent per la sorra, mentre que l'altre ha optat per nadar mar endins

Un dels lladres ha decidit intentar fugir de la policia corrent per la sorra, cosa que no ha funcionat perquè ha estat el primer en caure i ser atrapat pel robatori de la cadena. El seu company, però, ha tingut una idea encara més esbojarrada que, així i tot, també li ha sortit malament. L'altre individu ha optat per, ni més ni menys, que llançar-se a l'aigua i fugir nadant mar endins o, si més no, fins a un punt on els agents de la GUB no poguessin descobrir-lo. No obstant això, no ha comptat que els policies de Barcelona també saben nadar; un d'ells, concretament un caporal de la GUB, no ha dubtat tampoc a llançar-se a l'aigua per detenir el delinqüent, cosa que ha aconseguit. Ambdós lladres han quedat detinguts per la GUB i la cadena sostreta ha estat retornada al seu propietari, segons confirma el cos policial a través de Twitter. 

tuuit gub lladre fuig nedant mar endins barcelona robatori
La GUB ha informat de l'insòlit robatori, que s'ha resolt satisfactòriament, a través de Twitter. / Font: GUB