Tres persones han estat detingudes per encastar una furgoneta contra una nau industrial a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat): havien robat 52 ordinadors i els han enxampat després de patir un accident de trànsit.

Van robar 52 ordinadors encastant la furgoneta a Cornellà de Llobregat

Els fets van passar la nit del dijous al divendres quan tres persones, amb una furgoneta, es van dirigir fins al polígon industrial de Cornellà de Llobregat i van encastar-la contra una nau. Posteriorment, van carregar el vehicle amb ordinadors, concretament amb 52 i van fugir a tota velocitat.

Tres detinguts per robar 52 ordinadors al Llobregat

En el transcurs del robatori, per causes que encara s'estan investigant, els lladres van patir un accident de trànsit i, quan els policies es van dirigir fins al lloc dels fets van comprovar que la furgoneta estava plena d'ordinadors robats i, per aquest mateix motiu, van detenir tres persones com a presumptes autores dels fets.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Els Mossos d'Esquadra detenen tres lladres per encastar una furgoneta contra una nau industrial i robar 52 ordinadors a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) / Arxiu

"Recuperem 52 ordinadors que acabaven de sostreure mitjançant un encastament a una nau industrial a Cornellà de Llobregat i detenim tres lladres després d'un aparatós accident", expliquen els Mossos d'Esquadra en una piulada.

Tres lladres multireincidents en llibertat a Cornellà de Llobregat

Malauradament, aquest no ha estat l'únic robatori comés a Cornellà de Llobregat en les darreres setmanes i, de fet, a finals d'agost, van detenir tres homes que formaven part d'una banda criminal que robava a repartidors comercials. 

Gràcies a les imatges que els Mossos d'Esquadra van recuperar del lloc on es va produir el primer robatori, a Abrera. Van poder identificar els tres individus de la banda. En la majoria dels casos, robaven els objectes de valor de furgonetes de repartiment i missatgeria mentre el conductor baixava del vehicle per fer una entrega o una recollida.

Els arrestats, que són de nacionalitat peruana i tenen 31, 26 i 25 anys, els atribueixen sis robatoris a Abrera (Baix Llobregat), Cambrils (Baix Camp), Tarragona, Roda de Berà (Tarragonès), Ripoll (Ripollès) i Terrassa (Vallès Occidental).

Robatoris a Abrera, Cambrils, Tarragona, Roda de Berà, Ripoll i Terrassa

Gràcies a les tres detencions es van resoldre sis furts comesos pels arrestats als municipis d'Abrera, Cambrils, Tarragona, Roda de Berà, Ripoll i Terrassa. Tots tres van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs per a tots ells.

Un lladre amb 106 antecedents en llibertat a Reus

Aquests no són els únics lladres multireincidents en llibertat a Catalunya i, de fet, a Reus (Baix Camp), van detenir un home amb 106 antecedents per robatoris similars, i ja està en llibertat.