Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou assalt violent a Barcelona. Aquest dimarts al vespre, quan passaven pocs minuts de dos quarts de nou, quan el responsable de l’administració de loteria número 19 de Barcelona, al carrer de Pavia, estava tancant l’establiment, un o uns desconeguts el van atacar i li van robar la bossa de mà. A l’interior, segons ha pogut saber ElCaso.cat, hi havia diversos números de loteria.

Investigació oberta

Ara per ara els Mossos d’Esquadra no han pogut aclarir quantes persones van participar en l’assalt ni tampoc les seves identitats. La policia catalana manté oberta una investigació per aclarir els fets. 

A l’interior de la bossa que el lladre es va emportar hi havia números de la loteria, entre d’altres, dècims de la loteria de Nadal, tot i que, seguint el protocol de venda d’aquesta tradicional loteria, podran ser anul·lats. Fonts de la investigació han confirmat que l'autor o els autors de l'assalt no van fer ús d'armes, ni ganivets ni armes de foc, per assaltar el responsable de l'administració i que li van robar la bossa amb una estrebada. 

Aprofitant que tancava l'administració

Els lladres van aprofitar que el responsable d’aquesta administració de loteria del barri de Sants estava tancant la botiga per assaltar-lo. Aquest dimarts, entre altres sortejos, estava en joc l’Euromillones, que no ha repartit el pot, que segueix creixent pel sorteig de divendres.

El Millón, un premi d’un milió d’euros que es reparteix entre tots els participants que aposten a Espanya, s’ha guanyat a Elgoibar, al País Basc.

Inseguretat a Barcelona

Aquest robatori és un dels molts que cada dia es registren a la ciutat de Barcelona. No tots s'arriben a conèixer i alguns, fins i tot, ni s'arriben a denunciar. La capital de Catalunya viu una onada de robatoris i agressions que aquest cap de setmana també van acabar amb un home de 83 anys morint agredit a casa seva.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per intentar aclarir com va morir Julià Imedio, un advocat de Maó instal·lat des de feia anys al barri de Les Corts de Barcelona.