Els Mossos d’Esquadra investiguen un robatori de mig milió d’euros en joies a Lloret de Mar. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el passat 14 de maig uns lladres van emportar-se de l’interior d’un vehicle una bossa de mà d’una ciutadana de nacionalitat ucraïnesa que estava en aquest municipi de la comarca de la Selva. Després de fer-se amb la bossa de mà, on hi havia les claus de la casa de la dona, a la zona de Sa Boadella, els lladres hi van accedir i es van emportar una caixa forta que hi havia en una de les habitacions amb joies per valor de 500.000 euros

Entre els objectes robats de la caixa forta, segons la denúncia de la família, hi ha diversos rellotges i joies que sumen un total de mig milió d’euros. La majoria de les joies robades han pogut ser referenciades en imatges per la víctima, per tal de poder ser recercades per la policia. Entre totes les joies hi ha dos rellotges d’alta gamma. Un Rolex Daytona valorat en 40.000 euros i un Rolex Daytona valorat en 80.000 euros. a més, la majoria de joies són de dona, amb grans pedres i de gran valor. De la caixa forta també es van emportar diners en efectiu, en euros i dòlars, i un telèfon mòbil.

Imatges de les joies robades

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Blanes s’ha fet càrrec de les investigacions relacionades amb aquest robatori a l’interior de domicili amb aquest botí de 500.000 euros. Les recerques dels investigadors de la policia catalana es centren ara a saber si els lladres sabien que la dona tenia un alt poder adquisitiu i tenia un gran botí guardat a casa o si els lladres, sense ser coneixedors de la casa que volien saquejar, es van trobar amb una caixa forta valorada en mig milió d’euros.

Els investigadors de Blanes han difós les imatges de les joies entre totes les unitats d’investigació del territori per si es localitzen en escorcolls o identificacions en algun altre punt del país. De moment, no hi ha detinguts ni s'han pogut recuperar les joies.