Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual que ha patit aquest cap de setmana a Blanes (La Selva) una dona de 43 anys que va ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) després de ser trobada en una casa indisposada per haver consumit alcohol i medicaments. L’avís és del voltant de les cinc de la tarda de dissabte i la dona va ser traslladada, greu, a l’Hospital de Blanes. Va ser allà, quan va poder-se començar a recuperar, que van explicar que havia sigut víctima d’una agressió sexual. El dia abans, el divendres 18, va contactar amb un home per una aplicació de cites i van quedar a casa seva per tenir una primera cita.

Segons va afirmar la dona, va quedar amb un home de 47 anys i quan van ser a casa seva l’home, contra la seva voluntat, la va forçar a tenir sexe no consentit amb l’ús de la força. L’endemà va trucar al SEM i va detallar el que havia passat. Tot i això, segons consta a l’atestat dels Mossos d’Esquadra, la dona no va poder aportar més informació a causa del seu estat de confusió per la ingesta massiva de fàrmacs. 

Investigació oberta per agressió sexual

La dona després de ser tractada d’urgència a l’hospital de Blanes va ser traslladada a l’hospital de Calella per tal de ser explorada, tal com marca el protocol en violacions, per metges especialitzats. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal de poder aclarir els fets i identificar l’home que, presumptament, va agredir sexualment la dona a casa seva la nit de divendres a dissabte, del dia 18 al 19.

La policia també espera poder tenir més informació del cas, quan rebi tota la denúncia per part de la dona i també quan la víctima, si ho recorda, pot aportar més informació sobre l’agressor sexual i la manera com van contactar. La dona va agafar l’alta voluntària de l’hospital de Calella a última hora de dissabte, al voltant de les onze, i va marxar del centre mèdic. Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Blanes s’han quedat el cas a l’espera de poder aclarir com va anar i identificar i detenir el presumpte agressor.

Agressió sexual a Figueres

No fa massa dies els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 31 anys subsaharià acusat d’haver agredit sexualment una dona de 95 anys la mitjanit del 21 de gener al seu pis del carrer Fages de Climent de Figueres, a l’Alt Empordà. L’arrestat, Alpha Omar Jallow, un home gambià, va colar-se a casa de la dona gran i la va atacar sexualment. L’atac contra aquesta dona, que viu en un bloc de pisos amb ocupes i amb problemes d’inseguretat pels constants incidents i robatoris, va tenir gran repercussió a tot Catalunya. 

Després de ser arrestat, i quan va passar a disposició del jutge de guàrdia, el detingut va reconèixer que va entrar a casa la víctima i que la va masturbar pensant-se que era una amiga seva que vivia a l'edifici, una mentida que, evidentment, no es va creure el jutge. El magistrat va ordenar la seva presó provisional sense fiança a l’espera de ser jutjat per aquesta nova agressió sexual.