Un home va assaltar un habitatge d'Alcoi (Alacant). El més sorprenent del cas és que no va emportar-se diners sinó butlletes premiades de loteria, així com un telèfon mòbil i una serra radial. Per això, ha estat detingut per la Policia Nacional per un delicte de robatori amb força. Les paperetes que va sostreure a la víctima, que a més treballa en un establiment de venda d'aquest tipus d'apostes, tenien un valor de 250 euros. Però a més, el lladre va delatar-se ell mateix quan van trobar-lo els agents: portava el mòbil furtat entre les seves pertinences.

El lladre va escalar pel mur de l'habitatge per robar les butlletes premiades

El detingut, segons la denúncia de la víctima a la comissaria d'Alcoi, va accedir a l'habitatge escalant pel mur perimetral que donava accés als patis comunitaris. Un cop allà, a través de la porta, va entrar al pis. No va ser molt curós, atès que els agents van trobar les restes de les petjades de les seves sabates a les parets. L'afectat ja tenia sospites que era una persona del seu entorn quan va adonar-se'n que l'havien sostret diverses de les seves pertinences, pel fet que els gossos, dels que n'és el propietari, no van bordar durant el robatori ni van alertar ni van estranyar-se per la presència del presumpte autor dels fets.

Els agents de la comissaria de la Policia Nacional del municipi alacantí van prendre declaració a diversos empleats que venen cupons del mateix sorteig i van confirmar-los que diverses butlletes coincidien amb les numeracions dels sostrets durant el furt. L'arrestat va tenir temps de cobrar els 250 euros i va ser per això que els agents van identificar-lo ràpidament. L'home acusat d'aquests fets té 23 anys i és de nacionalitat espanyola. L'individu ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Alcoi, que decidirà sobre la seva posada en llibertat o no.