Els famosos rellotgers tornen a actuar a Barcelona, però es troben amb la resistència barcelonina. Quatre individus han atracat una persona a la zona de la Barceloneta aquest diumenge al matí, cap a les onze del matí. L'actuació en grup contra un vianant que portava un rellotge valorat en 120.000 euros no havia sortit força bé pels lladres, atès que no van emportar-se l'objecte, però es va complicar encara més quan un d'ells va ser retingut després de l'assalt per una multitud. En aquell moment, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona va veure que hi havia molta gent congregada en un punt concret i, en apropar-se, van observar que hi havia un home retingut.

Els agents van entrevistar-se amb diverses de les persones que havien participat a la retenció del suposat lladre i la víctima els hi va explicar que un grup de quatre persones van intentar robar-lo el rellotge i que ell es va resistir. Davant d'aquesta dificultat, tres dels assaltants van fugir i el quart també ho va intentar però no ho va aconseguir. Tal com expliquen fonts policials a aquest mitjà, una persona que era al carrer, en veure un dels individus marxant-se a corre-cuita, va perseguir-lo i el va enxampar. L'atracador va ser retingut i va quedar detingut, un cop van explicar tot als policies, per la Guàrdia Urbana de Barcelona.

El rellotge de luxe que van intentar robar a Barcelona aquest diumenge / GUB
El rellotge de luxe que van intentar robar a Barcelona aquest diumenge / GUB

Quatre lladres detinguts: un retingut pels ciutadans a Barcelona

Però encara quedava saber què se n'havia fet dels altres tres suposats lladres. La víctima del robatori del rellotge valorat en 120.000 euros a la Barceloneta, així com altres testimonis de l'assalt, van facilitar els agents la descripció dels altres tres individus. Amb aquesta informació, aquest diumenge per la tarda, al Born, una patrulla va detenir-los. Tots quatre estan acusats d'un intent de robatori amb violència. La Guàrdia Urbana de Barcelona en ser preguntada per aquest mitjà no ha facilitat més informació sobre les edats ni nacionalitats dels arrestats.