Detenen un home per robar en una màquina de distribució automàtica de Las Palmas de Gran Canària i per agredir i mossegar un policia a Comissaria.

Delicte de robatori amb força a Las Palmas de Gran Canaria

Els agents de la Policia Local de Las Palmas de Gran Canaria han detingut a un home per un presumpte delicte de robatori amb força, segons expliquen els policies al seu compte de Twitter.

Volia robar en una màquina de vending del carrer Barcelona

Tot ha començat quan el detingut ha forçat una màquina de vending de menjar al carrer Barcelona de Las Palmas de Gran Canària per robar els diners de la recaptació que en aquest moment hi havia en el caixetí.

Quan els policies l'han enxampat i arrestat, l'han traslladat fins a Comissaria i l'home ha començat a tenir una actitud molt hostil amb els agents: ha agredit i mossegat a la cama un policia.

Delicte de lesions i atemptat contra els agents de l'autoritat

L'home es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un presumpte delicte de lesions, per un robatori amb força i per atemptar contra els agents de l'autoritat. La investigació continua oberta i els policies estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Detenido / Pixabay

Detenen un home per robar en una màquina de distribució automàtica de menjar a Las Palmas de Gran Canària i agredeix i mossega un policia local / Pixabay

Els policies locals ho expliquen al seu compte de Twitter

"Detingut per un robatori en una màquina expenedora de menjar al carrer Barcelona. A les dependències policials, ha pegat i mossegat en una cama a un dels agents. El detingut havia forçat la màquina de venda automàtica per robar els diners de la recaptació", expliquen els policies locals de Las Palmas de Gran Canària al seu compte de Twitter.

Tres lladres detinguts a Cornellà de Llobregat

A Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), també han enxampat lladres robant in fraganti. Els fets van passar la nit el dijous al divendres quan tres persones, amb una furgoneta, es van dirigir fins al polígon industrial de Cornellà de Llobregat i van encastar-la contra una nau. Posteriorment, van carregar el vehicle amb ordinadors, concretament amb 52 i van fugir a tota velocitat.

Un lladre amb 106 antecedents en llibertat a Reus

Aquests no són els únics lladres multireincidents en llibertat a Catalunya i, de fet, a Reus (Baix Camp), van detenir un home amb 106 antecedents per robatoris similars, i ja està en llibertat.

Quatre lladres detinguts per robatoris a Sant Cugat del Vallès

A Sant Cugat (Vallès Occidental), els Mossos d'Esquadra també van detenir quatre lladres per diversos robatoris, tres d'ells per robatoris amb el mateix modus operandi que els d'Esparreguera: robant a l'interior de vehicles aparcats a la via pública. A més, un quart lladre va ser detingut per un robatori amb violència i intimidació en una farmàcia.