Un jove de 21 anys ha estat detingut acusat d’un delicte de robatori per haver furtat una bicicleta d’un aparcament a la ciutat de Girona. La mala sort del lladre és que la seva víctima era germà d’un agent dels Mossos d’Esquadra. Precisament, aquest policia el va acabar detenint al cap de dos dies quan el va aturar en un control policial a la Jonquera per uns motius que res tenien a veure amb el robatori i va reconèixer el vehicle.

Roba una bici a Girona i acaba detingut pel germà de la víctima

El furt de la bicicleta va tenir lloc durant la nit del passat dimecres, 23 de novembre, en un aparcament comunitari del carrer de la Creu de Girona. Aprofitant que ningú el veia, el lladre es va endur una bicicleta valorada econòmicament en 1.700 euros i un casc. Els dos objectes eren propietat del germà d’un agent dels Mossos d’Esquadra.

Dos dies més tard, al voltant de dos quarts de dues de la matinada de divendres, una patrulla de la policia catalana estava fent un control rutinari de trànsit a la carretera GI-601, a l’altura de la Jonquera, a l’Alt Empordà. Els policies van veure com s’apropava un ciclista que no anava amb la il·luminació suficient i podia suposar un risc d’accident per ell mateix i per la resta de conductors, motiu pel qual el van fer aturar per avisar-lo i sancionar-lo amb la corresponent multa.

La casualitat és molt capritxosa i va voler fer que un dels agents de la patrulla dels Mossos d'Esquadra fos precisament el germà de la persona a qui el jove havia robat la bicicleta i el casc. Quan la va veure, l’home va reconèixer clarament que era la que li havien robat al seu germà dos dies abans, motiu pel qual va arrestar el jove acusat de cometre un furt. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.