Una influencer d'origen colombià ha compartit per xarxes la seva peripècia a l'aeroport d'Eivissa. Quan passava pel control de seguretat Leti (@l_aeticia a TikTok) va ser retinguda pels agents de seguretat per portar "substàncies potencialment il·lícites" al seu equipatge, segons la van informar. La jove va quedar perplexa i va assegurar als agents que es tractava d'un error.

Tal com explica en francès la noia al seu vídeo, el que portava a dintre de la maleta eren unes bossetes transparents amb unes herbes, en concret te a la menta, que els de seguretat van confondre amb marihuana. Afegeix que, per ella, l'actitud dels agents es deu al fet que és originària de Medellín, dada que van veure en examinar el seu passaport. Laeticia va compartir les imatges de com van apartar la seva maleta al punt de control de raigs X, així com de la manera en què van registrar el seu equipatge. 

@l_aeticia Tout moment vous aurez plus jamais de nouvelles et je fini en taule😭😂 #vivelacolombie ♬ Monkeyshine-JP - Lt FitzGibbons Men

La retenen durant més d'una hora 

Laeticia va expressar la seva consternació davant el tractament rebut, dient que portava retinguda des de feia una hora i que havia de donar-los fins i tot el seu mòbil “com si estigués detinguda”, explicava. La jove va aclarir al vídeo que sentia que podia expressar la seva indignació davant dels agents amb total llibertat, assegurant que "no entenen el que dic" per parlar en francès. 

Imatge que ha compartit la jove a les xarxes socials, on es veu el contingut de les bossetes.
Imatge que ha compartit la jove a les xarxes socials, on es veu el contingut de les bossetes. 

La jove s’acomiadava al final del vídeo prometent una actualització tan aviat li retornin el telèfon, però assegurava que li quedaven al menys cinc hores més d’espera mentre analitzaven els continguts de les bossetes. Queda pendent saber si es va solucionar la confusió i si la noia va poder arribar a temps per agafar el seu vol.