La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes, un de 38 anys i de nacionalitat marroquina, i un altre, de 50 i de nacionalitat espanyola, que van ser descoberts en un vehicle amb 32,5 quilos de marihuana amagats en caixes de julivert un camí del terme municipal d'Elx, a Alacant. El jutge de guàrdia n'ha ordenat el seu ingrés a presó.

Segons la Guàrdia Civil, les detencions es van produir dissabte passat a la pedania de la Marina quan una furgoneta de grans dimensions va aixecar les sospites dels agents en ser vista al voltant d'un contenidor dels que es fan servir per a la matèria d'un sol ús procedent d'explotacions agrícoles, a la serra del Molar.

Amagat entre el julivert, la marihuana no feia olor

Quan els agents de la Guàrdia Civil s'hi van acostar, un dels dos homes es va escapar i va poder ser detingut pels agents. El segon home es va quedar al costat del cotxe i va explicar als policies que tenia pressa i que "només portava caixes de julivert".

Perejil 002

Les caixes on hi havia amagat el julivert i la marihuana, a Elx / GC

La inspecció que van fer els dos agents de la patrulla de la Guàrdia Civil va revelar que en cada caixa hi havia amagat un paquet premsat amb 550 grams de marihuana que inicialment passava desapercebut tant a la vista com a l'olfacte. Segons la Guàrdia Civil, en total es van poder localitzar 32,5 quilos d'aquesta droga.

Els dos narcos del julivert, a presó

El jutjat d'Instrucció número 2 d'Elx, en funcions de guàrdia, va rebre els dos detinguts aquest diumenge i en va ordenar el seu ingrés a presó. Tot i l'esforç dels dos narcos per amagar la droga i d'intentar escapar de la policia, els dos van quedar detinguts i els dos han acabat a la presó.