Des de l'inici de la invasió russa d'Ucraïna, han sorgit diverses incògnites al voltant de la persona i vida de Vladímir Putin, president de Rússia i responsable del brutal atac militar. Entre altres qüestions, molta gent es pregunta què és de la família del dirigent, on s'amaguen o fins i tot qui són, ja que la informació oficial respecte al costat més humà de Putin és escassa o nul·la i poques facetes de la seva vida personal han sortit a la llum en els últims anys.

Revelat el parador d'Alina Kabaeva, parella de Vladímir Putin

En concret, es busca el parador d'Alina Kabaeva, l'amant o parella -no se sap si s'han arribat a casar- de Vladímir Putin, una exgimnasta olímpica de 38 anys amb qui se sospita que han tingut diversos fills, encara que tots posseeixen presumptament passaports suïssos, segons el portal Page Six. Aquí hi ha la clau, ja que el mateix mitjà ha revelat que, mentre milions de persones fugen d'Ucraïna pels bombardejos, Kabaeva s'ha traslladat a un habitatge a Suïssa.

Alina Kabaeva és la presumpta actual parella de Putin, encara que ell ho desmenteix / Arxiu|Arxivament

Alina Kabaeva és la presumpta actual parella de Putin, encara que ell ho desmenteix / Arxiu

Ho hauria fet al costat dels seus quatre fills, suposadament en comú amb Putin, de 69 anys, i es tracta d'un xalet suís que es troba blindat, "molt privat i molt segur en algun lloc de Suïssa". D'aquesta esportista se sap ben poc, encara que se li ha vist amb una aliança de casada que podria confirmar els rumors -mai no s'ha confirmat- que es casés amb Putin. El mateix mitjà explica que compta amb limusines Maybach a la seva disposició i se l'ha vist envoltada per un esquadró de guàrdies de seguretat armats amb metralladores en les seves visites a un cafè de Moscou.

Amagada en un xalet de luxe a Suïssa amb els seus fills

Alina Kabaeva és una de les gimnastes més premiades de la història en gimnàstica rítmica, aconseguint medalla d'or en els Jocs Olímpics d'Atenes de 2004 i bronze en els de Sidney l'any 2000, a més de 14 medalles de campionats mundials i 25 en europeus. Molts mitjans la consideren la raó principal del final del matrimoni de Putin amb la seva primera dona, Lyudmila Shkrébneva, de 62 anys, amb qui va tenir les seves dues filles Maria i Yekaterina.

Maria és la primera filla de Putin i utilitza el cognom Vorontsova / Arxiu|Arxivament

Maria és la primera filla de Putin i utilitza el cognom Vorontsova / Arxiu

La primera va néixer a Leningrad -actual Sant Petersburg- el 1985, i utilitza el cognom Vorontsova i es va graduar en medicina per la Universitat de Moscou. Ara està especialitzada en endocrinologia i ha participat en multitud d'estudis sanitaris d'investigació per a la mateixa universitat. La segona ha adoptat el cognom de la seva àvia, Tíjonova, i va néixer a Dresden, Alemanya, quan Putin va estar destinat allà pel KGB. Ara és ballarina acrobàtica i executiva.

Yekaterina va néixer un any més tard i utilitza de cognom Tíjonova / Arxiu|Arxivament

Yekaterina va néixer a Dresden, Alemanya, i utilitza de cognom Tíjonova / Arxiu

Malgrat com de blindada que és la seva vida personal, diversos aspectes de la vida de Vladímir Putin han anat sortint a la llum, com el qui és qui en la seva família i on s'amaguen, o la seva pèrdua milionària a Espanya, la seva zona de vacances a Altea, Alacant, on solia passar temporades en xalets milionaris.