Nou robatori en ple centre de Barcelona. Dues persones han estat detingudes aquest dijous per entrar a robar en un negoci de l’Eixample i haver retingut els propietaris mentre s’emportaven 20.000 euros de la caixa i diversos objectes de valor econòmic que hi havia a l’interior del local. La Guàrdia Urbana els han enxampat ‘in fraganti’ gràcies a l’avís d’un testimoni del robatori.

Els fets han tingut lloc en un establiment del carrer Nàpols de la capital catalana al voltant de dos quarts de dues de la matinada. Una persona ha entrat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de l’Eixample explicant que havia vist dos homes a l’interior d’un local i li havia semblat molt sospitós. Quan els agents de la policia municipal s’hi han apropat han pogut comprovar que el que deia el testimoni era veritat.

Els policies han entrat a l’establiment i s’han trobat dues persones que retenien els propietaris del local contra la seva voluntat. El seu objectiu era emportar-se els 20.000 euros que tenien a la caixa i un ordinador, però han estat enxampats ‘in fraganti’ gràcies al fet que algú els havia vist entrar i ha alertat la Guàrdia Urbana. Els agents han comprovat que els dos lladres havien aconseguit accedir al local després de forçar el pany. Després de detenir els dos lladres, han pogut tornar els diners i l’ordinador als seus legítims propietaris.

Detingut a l’Eixample amb més d’1 quilo de marihuana i 17.000 euros a la motxilla

Aquesta mateixa setmana, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona al districte de l’Eixample van detenir un home per portar més d’un quilo de marihuana i 17.000 euros en efectiu a l’interior d’una motxilla. La detenció es va produir quan els policies estaven patrullant pel carrer Aragó i van detectar la forta olor que desprenia un dels vianants amb qui s’havien creuat.