Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona del districte de Sants-Montjuïc va veure aquest dimecres, 1 d'octubre, com un home agafava bosses plenes d'aliments del maleter del seu cotxe en diverses ocasions i les deixava a l'interior d'un restaurant. Al cap d'uns minuts, l'home sortia del negoci amb diners a les mans, però sense els productes amb què havia entrat. Els agents van aturar l'home, que ja era molt conegut per haver comès més d'un robatori a botigues d'alimentació o supermercats, i li van preguntar d'on havia tret tota la mercaderia que havia dipositat al restaurant, però no va saber donar una resposta correcta.
La Guàrdia Urbana de Barcelona va demanar el comprovant els productes que havia deixat dins del restaurant, però l'individu no va poder aportar res. La policia, a més, va interrogar el propietari del negoci, però tampoc no va donar una resposta clara i l'única cosa que feia era contradir-se. Finalment, els agents van constatar que el primer individu es dedicava a robar el menjar als supermercats i botigues d'alimentació i després el venia al propietari del restaurant, que en tot moment n'era conscient d'on provenia el gènere que havia comprat.
Detinguts per delicte de receptació
Els agents de la Guàrdia Urbana van detenir els dos homes, la nacionalitat i els antecedents dels quals no s'ha volgut facilitar, com a suposats autors d'un delicte de receptació. A més, segons ha pogut saber ElCaso.cat, el valor econòmic del producte sostret en un dels supermercats rondaria els 1.000 euros. La policia va interceptar també el menjar amb què havien fet negocis, i van poder comprovar que alguns dels productes eren refrigerats i que haurien perdut la cadena del fred.
🔴 Sigues el primer a rebre les notícies d'última hora d'ElCaso.cat al teu WhatsApp. Clica aquí, és gratuït!