Un nou assalt en un restaurant aquesta matinada a Barcelona. Els fets s’han registrat al restaurant Bella’s, l’establiment italià del Grupo Isabella’s, a l’avinguda de la Diagonal, 640, al capdamunt del districte de Les Corts, a la zona alta de la ciutat de Barcelona.

Inseguretat a Barcelona

Un capítol més dels seguits episodis d’inseguretat on està submergida la capital de Catalunya. 

Fa pocs dies una turba de 100 persones va atacar els Mossos d’Esquadra a Nou Barris, a ronda d’Universitat uns lladres es van emportar amb un encastament 100.000 euros d’una botiga de fotografia i en un hostal del centre de la ciutat la policia ha detingut dos homes per agressions sexuals a dues noies; tots tres casos avançats per ElCaso.cat.

Assalten el restaurant Bella’s de la Diagonal

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un desconegut ha rebentat la porta d’aquest conegut establiment de la Diagonal i ha accedit a l’interior del local, on ha forçat la caixa registradora i ha pogut accedir als calaixos de l’interior de la zona de barra d’aquest restaurant.

 

Al voltant de dos quarts de tres de la matinada els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de la central d’alarmes que, des de les càmeres de seguretat de l’establiment, veien com un home havia accedit a l’interior del restaurant i que estava regirant coses.

Quan la patrulla ha arribat al lloc dels fets ja no quedava ningú a l’interior del local. Els agents han protegit la porta per evitar noves intrusions i han vigilat l’accés al restaurant fins que el responsable de l’establiment s’ha fet càrrec del restaurant.

Robatori Restaurant Bellas / Barcelona

La porta del restaurant Bella's, amb cinta policial dels Mossos d'Esquadra / ElCaso.cat

El lladre va rebentar la porta del restaurant

Per tal d’accedir a l’interior, el lladre, que ha quedat plenament enregistrat a les imatges de les càmeres de seguretat del Bella’s, ha rebentat la porta principal per poder accedir a l’interior del restaurant.

El restaurant italià del Grupo Isabella’s

Tot i que des del Grupo Isabella’s han confirmat a ElCaso.cat l’assalt d’aquesta matinada, encara no han presentat la denúncia. La presentació formal servirà per conèixer el detall dels danys causats pel lladre que aquesta matinada ha assaltat aquest restaurant VIP de la ciutat de Barcelona. El grup disposa de set restaurants a Barcelona i Madrid i està dirigit per Marco Garí i la seva mare, la fundadora del grup, Isabella Heseltine.

La marca disposa d’oferta en diversos camps de la gastronomia, però ofereix al Bella’s la seva aposta per la cuina italiana, d’on prové la fundadora del grup. Alguns dels crítics consideren el restaurant assaltat aquesta matinada com un dels més bons en aquest tipus de cuina a Barcelona. Altres, només el consideren un restaurant esnob de la zona alta de Barcelona on fan menjar italià de qualitat normal, si tenim en compte les crítiques a TripAdvisor.