La Policia Nacional ha detingut a Granada un home de 56 anys per presumptament tancar la seva companya de pis a l'interior del mateix contra la seva voluntat, a més d'haver-li clavat un cop a la cara i arrabassar-li el seu telèfon mòbil per impedir-li narrar als agents la seva situació, després que aquesta realitzés una trucada a emergències en la qual s'escoltava un forcejament per evitar-la.

Detingut per retenir la seva companya de pis contra la seva voluntat

Segons concreten les autoritats, el domicili està situat a la zona de la Bola de Oro, des d'on, al voltant de les 9,30 hores, la víctima va realitzar una trucada al 091 que s'entretallava i amb prou feines era audible, apreciant clarament els agents que algú estava intentant impedir que es mantingués el contacte telefònic, segons Europa Press.

Els agents van poder escoltar el lloc del domicili que la víctima va indicar i van comissionar una dotació policial perquè comprovés el que estava ocorrent i actués en conseqüència.

Policia Nacional / Europa Press

Policia Nacional / Europa Press

Una vegada al lloc els policies van escoltar crits d'auxili que provenien de l'interior d'un habitatge, al timbre del qual van trucar amb insistència sense obtenir resultat. Quan es disposaven a palanquejar la porta de l'immoble, sobtadament va sortir una dona que es va refugiar en ells. Darrere d'ella va sortir un home que va ser detingut i traslladat a dependències policials.

L'arrestat, a disposició judicial

La dona afirma que residia al domicili de l'arrestat -un amic- des d'unes setmanes abans. Presumptament, l'incident s'havia iniciat la nit anterior, quan la víctima es va disposar a sortir i el seu company de pis li ho va impedir. A més de dir-li que no marxava li hauria clavat un cop al rostre després de mantenir una forta discussió.

Al matí següent la perjudicada explica que va tornar a intentar sortir del domicili i novament li va ser impedit. Va voler trucar a la policia però el seu company de pis li va arrabassar el mòbil de forma molt agressiva.

Després de la insistència dels agents que cridaven al timbre, la dona es va escapar en un moment de distracció i es va dirigir a la porta per refugiar-se a l'empara dels policies.

El detingut ja ha passat a disposició de l'autoritat judicial. La dona no ha patit lesions físiques d'importància.