Una casa s'esfondra a Lleida i deixa atrapat sota la runa un home. L'incident en què s'ha vingut avall part del sostre d'un habitatge unifamiliar en obres a la ciutat coincideix en el temps, tot i que en menor escala, al que ha succeït aquest matí a Madrid amb dos treballadors morts. En aquest cas, molt menys greu, els Bombers de la Generalitat han aconseguit rescatar un operari atrapat per la runa al carrer Martos, número 21, del barri de Magraners de la capital del Segrià. El treballador ha resultat ferit de caràcter greu, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a la tarda, cap a dos quarts de cinc, que ha estat el moment que els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'incident. S'han traslladat fins allà sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM. En el moment de l'esfondrament hi havia dues persones més a la casa, dos residents, que han resultat ferits menys greus. L'operari ha estat rescatat poc després pels bombers. Es trobava semi sepultat i han hagut d'apuntalar la zona afectada de la teulada per poder evacuar tant els inquilins com el treballador.

Un home ferit greu a l'hospital per l'esfondrament del sostre a Lleida

L'operari ha estat traslladat en una ambulància del SEM a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en estat greu. Respecte els dos inquilins amb lesions de caràcter menys greu els han dut al CUAP (Centre d'Urgències d'Atenció Primària) de Lleida. Després del rescat, els Bombers de la Generalitat han demanat als tècnics municipals de la ciutat que revisin l'estructura de l'habitatge, una casa unifamiliar de planta baixa més primer pis. L'objectiu és comprovar si ha patit danys estructurals per l'esfondrament d'una part del sostre aquesta tarda.