Rescat d'un home amb cadira de rodes en caure a les vies del metro a Nova York. El tren estava entrant a l'estació i un home va saltar per ajudar-lo. La cadira de rodes es va encallar a les vies, però van aconseguir salvar-se tots dos.

Cau a les vies del tren minuts abans que arribés el tren

Un home en cadira de rodes va caure a les vies del metro minuts abans que arribés el tren. No podia sortir de les vies i el tren arribava en poc temps. Un altre home va saltar per ajudar-lo. Quan estava amb ell, van observar que la cadira s'havia encallat i el metro arribava en segons. El vídeo l'ha penjat News For All a Twitter i s'ha fet viral

L'home que va decidir rescatar l'home, va aconseguir treure la cadira i després va agafar el jove per la cintura per pujar-lo a l'andana. Una vegada ho va aconseguir, es va impulsar per salvar la seva vida. 

El vídeo s'ha fet viral i els usuaris agraeixen l'actuació de l'home

Les altres persones que estaven esperant el tren també els van ajudar a treure la cadira i a sortir de les vies. El conductor del metro va evitar que li passés alguna cosa al jove. 

El vídeo del rescat s'ha fet viral a les xarxes socials. Els usuaris aplaudeixen i envien missatges d'agraïment al ciutadà que va salvar l'home en cadira de rodes. No se sap què va passar ni perquè va caure l'home a les vies, però amb una investigació aclariran el que va passar. 

Caçat el noi dels salts bojos de Barcelona

Un altre incident va tenir lloc al metro de Barcelona.  Han enxampat jove que saltava de forma temerària al metro de Barcelona. Es tractava un noi de 23 anys i gràcies als reptes que feia, era molt conegut a les xarxes socials. 

El vídeo es va gravar el 22 d'abril a l'estació de metro del Clot d'Aragó i va començar a fer-se viral la setmana passada. El vídeo publicat a ElCaso.cat ha ajudat a la localització i la detenció de l'autor dels fets.

ElCaso.cat ha pogut saber que era un jove de 23 anys i de nacionalitat espanyola. Es dedicava a penjar fotos i vídeos perillosos a les xarxes socials. El vídeo viral és un exemple del que acostuma a fer, salta segons abans que arribi el metro i posa en perill la seva vida. 

Dos joves denunciats pels salts

La investigació policial ha mostrat que hi havia un altre jove que participava gravant el jove i preparant l'acció. El jove també ha estat denunciat per participar en una actuació que era molt arriscada. En fer una anàlisi de les imatges de les càmeres de videovigilància, van identificar l'autor del salt. El seu acompanyant també va ser identificat pels vigilants del metro. 

Els Transports Metropolitans de Barcelona van denunciar els fets per una conducta incívica amb greu risc per a la mateixa persona i per a la resta d’usuaris del transport públic.