Perillós vídeo al metro de Barcelona per aconseguir seguidors a Instagram. Aquest cap de setmana s'ha fet públic un vídeo enregistrat per un jove a l'estació del Clot de la Línia 1 del metro de Barcelona on es veu com fa temeràries piruetes saltant a la via, davant d'un tren, i fent perillosos salts per l'estació, fins i tot, entrant a l'andana sense validar el tiquet, no fent cas als vigilants de seguretat privada de TMB i marxant de l'estació accionant una de les sortides d'emergència que donen al carrer. Tot plegat, gravat i editat i publicat a Instagram.

Transports Metropolitans de Barcelona ho investiga i ja tenen identificat el protagonista del vídeo, un conegut creador de continguts que aprofita la seva habilitat en salts i piruetes per aconseguir més seguidors. El vídeo s'ha fet viral i ha corregut com la pólvora.

 

Salta les vies just davant d'un tren en marxa

Un dels salts que queden enregistrats i que fan més patir és el que fa just a l'andanada del tren a l'estació del Clot. El jove entra en escena i salta per damunt de les vies d'un costat a l'altra de l'andana en el moment que el tren arrenca cap a la seva direcció, obligant el conductor a aturar el tren.

Després també fa, tal com es veu al vídeo, alguns salts a la porta del metro, deixant els usuaris aturats. S'escapa de la zona tornant a saltar per sobre de les vies i canvia un altre cop de zona de l'estació. Fins i tot saluda un vigilant de seguretat despistat, que no l'ha vist venir ni com ha arribat en aquella andana de l'estació.

Un altre vigilant de seguretat l'intenta aturar sense èxit, quan el protagonista del vídeo salta des d'unes escales d'accés a l'estació. Les piruetes segueixen fins que acciona una palanca que permet obrir una porta d'emergència que dona al carrer. Transports Metropolitans de Barcelona ja té les imatges del jove fent el saltimbanqui per l'estació del Clot, a la Línia 1, i ha obert una investigació no formal per aclarir els fets, identificar l'home, que serà denunciat, i també saber quina va ser l'actuació dels vigilants de seguretat.

Atropellat un grafiter al metro de Barcelona

Hauria pogut ser una tragèdia, però va quedar en un ensurt. El novembre de 2020 un jove grafiter va saltar a les vies de la línia 1 del metro de Barcelona per fer pintades a un dels combois que estava aturat a l'estació, a plaça de Sants, i va ser atropellat per un tren que va entrar a l'estació.

Encara que hauria pogut ser una desgràcia, el jove va patir alguns cops i es va poder quedar entremig dels dos trens, el que estava aturat i el que va entrar en sentit contrari. Després de ser atropellat, va poder escapar corrent i va poder ser detingut per agents que s'encarreguen de la seguretat del suburbà de la capital catalana. Finalment va ser entregat als Mossos d'Esquadra.

Drogant-se de genolls al metro

Al metro de Barcelona s'hi ha vist de tot; fa anys que els vigilants de seguretat del suburbà de la capital de Catalunya avisen que està fora de control. Demanen més efectius per lliurar una guerra contra els incívics i els violents que cada dia es troben als vagons i a les estacions del metro de la ciutat.

En unes imatges filtrades per un dels vigilants es pot veure com un home, de genolls, es droga en una estació del metro de Barcelona. Les imatges es van fer públiques a final de 2020.