Tywan George és el repartidor d’Amazon més famós del món. Per ser escrupolosos, hauríem de dir exrepartidor d’Amazon. Va ser protagonista involuntari d’un vídeo que es va fer viral i que va tenir més d’onze milions de visualitzacions només a TikTok (el va publicar primer @patrickhook01) i va acabar acomiadat de la companyia de Jeff Bezos

Una noia amb vestit negre sortint de darrere la furgoneta

En les imatges es veia com una noia jove sortia de la part posterior d’una furgoneta de les que reparteixen paquets d’Amazon. La imaginació va ser l’aliada perfecta de milers de persones, que van donar per fet que el conductor i la noia del vestit negre que sortia de la furgoneta havien mantingut relacions sexuals. Amazon és estricte i el conductor va ser acomiadat. 

Ara el conductor i repartidor del gegant Amazon ha donat la cara per explicar-se. El famós és Tywan George segons ha desvelat la cadena TMZ que ha publicat imatges, fotos i declaracions d’aquest home de 24 anys de Florida. Un cop localitzat, l’home ha volgut explicar què feia a l’interior de la furgoneta.

 

Coneixia la dona de la furgoneta “íntimament”

Tywan George ha explicat qui era la dona, que assegura que la coneix “íntimament”. Tot i que l’home no ha confirmat exactament què feia, les seves declaracions no deixen gaire marge al dubte. "Estava fent la meva feina, estava lliurant paquets. El lloguer és alt a la ciutat. Tot està calent. Només estava arribant a final de mes", assegura a l’entrevista en vídeo a la cadena de notícies que l’ha pogut localitzar.

I expulsa part de la responsabilitat dels seus fets en la comunitat: “Va ser un incident puntual”, aclareix. I segueix: “Sincerament, vaig fer el que faria qualsevol altre home als Estats Units. Qualsevol altre home faria el que vaig fer jo”.

Mai va tenir cap queixa

El que sí que lamenta és que fos acomiadat de la seva feina només pel vídeo viral. Ell ho sabia, assegura. Sabia que si el vídeo agafava volada, “si el veien més d’un milió de persones, em feien fora, ja ho sabia”, assegura. 

“La companyia és molt estricta”. Però assegura que mai va tenir cap queixa per haver perdut cap paquet ni per haver tingut cap mal comportament durant la jornada laboral. “Només el vídeo viral m’ha sentenciat”, assegura.

“Estava fent la meva feina”

Des de TMZ van intentar aclarir exactament què feina, però el conductor va ser hàbil. "Què feies a la part posterior del camió?". “La meva feina... Tots sabeu què fan els conductors d'Amazon”, va contestar Tywan George. Lliurar paquets? "Exactament, això és el que estava fent. Lliurament de paquets", va contestar entre rialles. Ho va dir tot sense dir res.