El multimilionari Jeff Bezos tindrà el iot de vela més gran del món quan s'acabi de construir a finals de 2022. El fundador d'Amazon té una fortuna valorada en prop de 160.000 milions d'euros i pocs capricis, per no dir-ne cap, estan fora del seu abast.

El iot s'està construint als Països Baixos i ha estat fotografiat mentre era traslladat a Alblasserdam, on s'acabarà de construir i d'adaptar-lo a les demandes i necessitats de Bezos. De moment no té un nom oficial, l'empresa Oceanco es refereix a ell com Y721. El preu d'aquest ostentós caprici s'acosta als 430 milions d'euros.

Oceanco no ha volgut fer declaracions sobre el seu possible tracte amb Bezos, ja que prefereixen ser molt discretes amb les peticions dels seus clients. Es tracta d'una de les empreses de personalització de vaixells més grans del món.

El Y721

El Daily Mail ha publicat informació relacionada amb el futur iot de Jeff Bezos, la presència de tres grans pals seria el que li donaria el toc distintiu i imponent a l'embarcació, comptaria també amb diverses cobertes i el casc seria molt clàssic, de color negre. A més, l'empresa Oceanco treballa perquè els seus vaixells siguin, a més d'espectaculars, molt ecològics.

Iot Bezos

El Y721 de Jeff Bezos / Instagram

El iot de Bezos seria encara més gran que el Drizzle d'Amancio Ortega. L'embarcació del gallec, de 55 metres d'eslora, està matriculada a Malta i té un valor d'uns 30 milions d'euros. Aquest mateix estiu es va poder veure l'empresari amb ell a les costes de Montenegro.

Tot apunta que Bezos tindrà el seu nou iot a finals de 2022, convertint-lo en l'amo del vaixell de vela més gran del planeta. Tenint en compte la fortuna i capacitat econòmica del nord-americà a penes es poden imaginar els límits del que pot arribar a fer amb els seus diners.

Jeff Bezos no té límits

Jeff Bezos és la persona més rica del planeta i no és especialment discret amb la seva fortuna, el milionari sempre està pensant noves idees per expandir la seva marca personal. Està involucrat en diversos projectes i més des que va deixar la direcció d'Amazon.

Són conegudes per totes les aspiracions de Bezos, el multimilionari ja va visitar l'espai amb la nau New Shepard elevant-se a 96 quilòmetres al cel sobre l'oest de Texas. L'objectiu de l'amo de plataformes com Twitch o Amazon és el que les persones puguin comprar el seu bitllet per fer el mateix que ell.

L'empresari volia apostar per Blue Origin, la seva empresa de coets, fins i tot va arribar a dir el 2017 que cada any vendria milions d'accions d'Amazon per continuar amb el seu projecte espacial, una aventura que no deixa indiferent a ningú pels seus alts costos, el nivell de contaminació que generen i l'espectacular i fantasiós que sona.