Surrealista intervenció policial contra la droga. La Policia Nacional ha recuperat una partida de dotze quilos de cocaïna en una casa del barri d'Almatriche, a Las Palmas de Gran Canaria, després d'assistir a un home que es volia matar amb un ganivet.

L'avís el van fer uns veïns

El telèfon d'emergències va rebre la trucada d'uns veïns alertant que en una casa d'aquest barri hi havia una persona que amenaçava de suïcidar-se amb un ganivet.

L'home, que estava al balcó, va veure que arribava la patrulla de la Policia Nacional que es va enviar des de la comissaria, i va llençar objectes contra els policies.

Va tirar tres blocs de cocaïna contra la policia

Concretament van ser tres objectes, que semblaven llambordes, que van impactar contra terra i que no van ferir als policies. Els agents van veure que el que els hi havien llençat semblaven uns paquets embolicats i amb l'anàlisi van confirmar que es tractava de tres blocs de cocaïna de gran puresa.

Els agents finalment van poder accedir a l'habitatge de l'home i van poder evitar que posés fi a la seva vida, però l'home els va atacar amb el ganivet i van haver de reduir-lo.

Un cop amb l'home detingut i la zona assegurada, la Policia Nacional va demanar autorització judicial per escorcollar el pis per si hi havia més blocs de cocaïna. En un sofà d'una de les habitacions un gos de la policia va localitzar nou quilos d'aquesta droga.

Detingut per un presumpte delicte contra la salut pública

L'home va ser arrestat i traslladat a la unitat de Psiquiatria de l'Hospital Doctor Negrín.

Quan va rebre l'alta, va ser posat a disposició del jutge de guàrdia, que va ordenar la seva entrada a la presó per un presumpte delicte contra la salut pública.