Plataformes com Wallapop, Vinted, Milanuncios.com o eBay s'han convertit en un dels millors mercats per a articles de segona mà, ja sigui perquè volem treure'ns un sou extra o perquè necessitem un article més barat o difícil de trobar. Com a gran fenomen de masses que és, Facebook també treia la seva plataforma Marketplace, on a més es desenvolupen converses esperpèntiques que moltes vegades acaben sent carn de mems. En aquest cas, un espavilat regatejador ha quedat en ridícul i Twitter s'ha incendiat davant de la broma.

Intenta regatejar el preu d'un ordinador de segona mà

La història que s'ha fet viral només ha necessitat dues captures de pantalla que s'han compartit a les xarxes socials i que mostra els missatges d'un xat a través de la plataforma de compravenda d'articles de segona mà, fetes pel venedor, que ofereix un ordinador portàtil d'Apple, un MacBook, que posa a la venda per 700 euros, en lloc dels 1.000 que sol rondar si es compra nou en botigues normals.

Wallapop mòbil / Wikimedia Commons

Un intent de regateig per un article de segona mà acaba de broma viral / Wikimedia Commons

És normal com a venedor en aquestes plataformes enfrontar-se a descarats que pretenen regatejar uns nivells poc ètics, fins i tot abaixant el preu per sota de qualsevol marge de benefici per l'article que venem, com va ser en aquest cas, on el comprador va començar a pressionar la licitació amb preus irrisoris. La conversa comença preguntant sobre la disponibilitat del portàtil i el protagonista de la broma li contesta que encara el té.

La resposta viral: "Explica-li les teves bromes a una altra persona"

Aquí comença tot, perquè a continuació el potencial comprador passa a preguntar-li el preu mínim pel qual vendria el seu ordinador, que contesta amb 700 euros. El regatejador deixa anar llavors: "700 impossible, et dono 200 euros" i el bromista directament li diu que clar, que perfecte. Sense esperar-se la broma, comença a parlar sobre on podrien quedar aquell mateix dia per comprar l'ordinador per 200 euros i el propietari del MacBook li dona una adreça: "Avinguda de Roma 6, Coslada, en vint minuts".

En arribar, el comprador li avisa que ja està i el bromista viral li diu que entri al cafè de l'adreça, anomenat Club Comèdia. I deixa anar la frase final: "Ara puja a l'escenari i explica-li les teves bromes a una altra persona". Així, amb aquesta revenja poètica, el compte de Twitter @ceciarmy, que sol compartir contingut graciós que li envien coses gracioses, el penjava al seu perfil, on ja compta amb gairebé 3.000 retuits i passa els 29.000 "m'agrada".

També avui parlàvem d'un altre fenomen viral en TikTok, on una jove ha compartit una sinistra història que li ha passat i que demostra amb un vídeo. I és que la Rosa, la tiktoker en qüestió, es va baixar una app per descobrir si roncava i va descobrir uns murmuris a la nit que la van terroritzar, però no tant com el vídeo que va gravar després amb una càmera nocturna per comprovar què estava passant. Algú l'estava visitant a les nits amb promeses de mort i odi.