Ni rastre del banyista desaparegut al mar a la platja de s'Abanell de Blanes (Selva). Els equips d'emergència van estar buscant aquest dimecres fins a última hora un home que hauria desaparegut al mar quan es banyava a la platja de s'Abanell de Blanes, cap a la zona dels càmpings. Aquest dijous es reprendran les operacions de recerca.

Fonts municipals han explicat que dues persones han donat l'alerta en veure com l'individu s'ofegava. Ha actuat Salvament Marítim, els submarinistes dels Bombers i els Mossos d'Esquadra, entre d'altres. També ha actuat un helicòpter dels mateixos Bombers, que ha sobrevolat la zona. La recerca ha estat infructuosa i s'ha suspès quan ha arribat la nit, quan s’ha fet fosc, al voltant de les deu.

No s'han trobat pertinences del desaparegut a la platja

Tampoc s'ha trobat pertinences personals a la sorra que poguessin fer pensar en la desaparició d'algú. Just després de l’albirament va començar a ploure i la majoria de gent va marxar de la platja, fet que hagués pogut fer visible una tovallola o algunes pertinences, però no va ser així. Ahir al vespre i avui al matí, segons els Mossos d’Esquadra, també ningú ha denunciat la desaparició de cap persona a la zona de Blanes.

Davant d'aquests fets i de la circumstància que no s'ha denunciat cap desaparició, es va decidir suspendre la recerca i seguir-la avui a les 9 del matí, quan els efectius d’emergència de Bombers i dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de Protecció Civil, tornaran a iniciar la recerca.