La reacció d'una jove que s'ha gastat 200 euros en gasolina per anar-se'n de vacances està causant furor a les xarxes socials. En el vídeo que va gravar la seva parella, es pot veure la noia, amb llàgrimes als ulls, queixant-se repetides vegades del preu de la gasolina i molt consternada després de veure que, fins i tot havent-se gastat 200 euros en omplir el dipòsit, aquest "no està ni ple". El vídeo, que va ser publicat a TikTok, s'ha fet viral ràpidament i, com era d'esperar, ha generat debat entre els usuaris de les plataformes socials.

La gasolina és un dels productes que més ha pujat de preu recentment, amb un preu superior als 2 euros per litre, i que varia cada dia. Aquest encariment ho noten, o més aviat pateixen, els usuaris que, dia rere dia, en reposar gasolina, veuen que paguen molt més per menys quantitat. És freqüent, doncs, indignar-se i consternar-se cada vegada que es va a la gasolinera, i segurament per aquesta raó s'ha fet viral la dramàtica reacció d'una jove de 18 anys que mai abans no havia omplert un dipòsit.

La jove, entre llàgrimes, es queixa que posar gasolina "és més car que el seu p*** mare"

La jove, en el vídeo, es mostra visiblement angoixada i indignada pel preu de la gasolina. Entre llàgrimes, la noia es queixa que s'ha gastat tots els seus estalvis en omplir el dipòsit, una cosa que ni tan sols aconsegueix: "200 euros i no està ni ple", sanglota la jove, afegint que "són els meus estalvis i això és més car que la seva p*** mare". La noia procedeix a sentenciar que no es traurà el carnet de conduir "en la seva vida", perquè li resulta molt més barat desplaçar-se en transport públic. Finalment, el vídeo conclou amb una pregunta que més d'una persona s'ha fet: "Si això és el barat, el car què és?".

El vídeo va ser publicat per la parella de la noia fa 48 hores i acumula gairebé vuit milions de reproduccions. / Vídeo: juanitoserres / TikTok

Cruels comentaris contra la jove després de la viralización del vídeo i el debat a les xarxes socials

El clip de TikTok, la durada del qual no supera els 30 segons, s'ha tornat viral a totes les xarxes socials: TikTok, Instagram i Twitter. El vídeo, que es va publicar dijous passat, ha rebut gairebé vuit milions de visualitzacions, acumula més de mig milió de "likes" i més de 8.000 comentaris, només a TikTok. Com era d'esperar, les reaccions no han tardat a arribar, i són centenars les persones que entre TikTok i Twitter arremeten contra la jove, dient-li "consentida" i "nena de papà", o recriminant que "no sap res de la vida", per exemple. No obstant això, molts altres usuaris han mostrat el seu suport a la jove, i ella mateixa ha respost a tots els comentaris negatius. "Per descomptat que sé que la gasolina és cara, no estic cega, sé on visc, m'assabento dels problemes (...). La sorpresa va ser perquè és la primera vegada que pago unes vacances amb els meus estalvis, i veure que una gran part dels diners estalviats se n'han anat fins i tot abans de sortir del lloc va ser el que em va sorprendre; soc sensible i ho vaig expressar plorant. Per als que em diuen mantinguda: tinc 18 anys, no sé fins i tot que punt una persona de 18 anys és capaç de ser absolutament independent, econòmicament parlant", sentència la jove en un segon vídeo.